Certion finalizează proiectul VOGH Olimp. 85% din unități au fost vândute

Trending

Dezvoltatorul imobiliar Certion a finalizat proiectul VOGH Olimp, la mai puțin de doi ani de la demararea lucrărilor. Compania se pregătește să înceapă procesul de recepție și apoi pe cel de livrare a apartamentelor către clienți, la începutul lui 2023.

Complexul VOGH Olimp, are 12 etaje, însumează 173 de apartamente, dintre care au fost deja vândute 85%, cu o valoare totală de 57,6 milioane lei.

Clădirea dispune de o piscină infinity la etajul 11 cu vedere către mare, unică pe litoralul românesc, la care se adaugă CIGAR BAR de la același etaj plus o cochetă zonă SPA.

Proprietatea beneficiază de servicii hoteliere specifice reședințelor de brand autentice. Custodele hotelier al VOGH Olimp este compania Loyal Paladin, ce va opera cea mai mare rețea de reședințe de brand din România, cu un portofoliu ce va îngloba aproximativ 2.000 de locuri de cazare.

Lanțul de reşedinţe de brand operate de Loyal Paladin și dezvoltate de Certion în sudul litoralului românesc, include alte patru proiecte. În stadiu avansat de execuție se află GALILEO Olimp Resort & Residences, a cărui livrare este estimată în a doua jumătate a anului viitor. Celelalte trei: LAGO, SOLANTIS în Neptun și PHAROS se află în stadiul de autorizare

CITEȘTE ȘI: Bulgaria este câștigătoarea turismului de pandemie

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești