Cererea pentru serviciul de lansare de noi criptomonede s-a triplat în 2021

Cererea pentru serviciul de lansare ICO (ofertă inițială de monede) s-a triplat în 2021 comparativ cu anul anterior.

Anul trecut, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să își lanseze propria criptomonedă, dintre care un sfert sunt companii românești.

Cei care apelează la soluția CryptoCoin.PRO pentru crearea și lansarea propriei criptomonede printr-un ICO, doresc să atragă capital pentru dezvoltarea proiectelor derulate.

Acest lucru este posibil prin listarea criptomonedei respective pe platforma de exchange și organizarea uneia sau mai multor runde de vânzare de criptomonede către utilizatori.

Utilizatorii pot achiziționa criptomoneda nou-lansată direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar prin platforma CryptoCoin.PRO.

Platforma este licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

Printre proiectele care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile de lansare ICO s-au numărat REME-Coin sau Maracoin (criptomoneda casei de pariuri Marathonbet).

CITEȘTE ȘI: 4 din 10 români dețin în acest moment sau au deținut criptomonede

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...