Cererea de locuințe noi din București și împrejurimi este de 45.000 de unități

Potrivit Imobiliarium, ediția din 17 – 19 mai va cuprinde circa 22.000 de locuințe, peste jumătate din cererea de locuințe noi din Capitală și împrejurimi.

De asemenea, această ediție vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educație financiară, respectiv instrumente dedicate de educație financiară.

„Fiind un târg dedicat sectorului rezidențial, ne-am concentrat, încă de la prima ediție, pe rigurozitatea procesului de selecție, respectiv promovarea dezvoltatorilor și ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcțiilor. Așadar, la cea de-a cincea ediție Imobiliarium, aducem în atenția vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50% din cererea de noi locuințe propuse spre vânzare în zona București – Ilfov, multe dintre acestea însoțite de extra beneficii și discounturi”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium. 

Locuințele disponibile sunt grupate în 87 de ansambluri rezidențiale și cumulează peste 1.200.000 de mp utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. De asemenea, oferta actuală propune și o gamă variată de beneficii, precum facilități tehnologice, construcții din materiale sustenabile locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, incluse în preț. Totodată, pe timpul desfășurării evenimentului, cei interesați de achiziționarea unei locuințe pot obține anumite reduceri.

Începând cu ediția din această primăvară, Imobiliarium mizează pe componenta de educație financiară a vizitatorilor aducând în atenția acestora și un calculator financiar, disponibil în cadrul evenimentului, cu rolul de a recomanda vizitatorilor costurile optime ale unei locuințe, raportate la veniturile proprii.

Calculatorul financiar poate fi utilizat și online pe imobiliarium.ro, după completarea formularului de participare.

Următoarea ediție a Imobiliarium va avea loc între 17-19 mai,  în incinta parcării BricoDepot Băneasa. Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe site până joi, 16 mai, inclusiv.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...