Century 21 Romania organizeaza targul de job-uri „Zilele Carierei in Imobiliare”

.

Zilele Carierei in Imobiliare, targul de job-uri organizat bianual de Century 21 Romania, a ajuns la a VI-a editie. Astfel, in data de 15 si 16 martie, toti cei care vor sa isi inceapa sau sa continue o cariera in domeniul imobiliar, sunt asteptati in cladirea Belvedere (Str. Baba Novac 19A), la etajul 12, intre orele 9.00 si 17.00.

 

In fiecare zi a targului, intre orele 11:00-12:30, vor fi organizate prezentari ale oportunitatilor oferite celor ce aleg o cariera alaturi de reteaua CENTURY 21. Prezentarile vor fi urmate de o sesiune Q&A – in care reprezentantii CENTURY 21 Romania vor raspunde la intrebarile candidatilor.

 

Participantii la eveniment vor avea sansa de a fi intervievati pe loc de catre reprezentantii CENTURY 21 Romania si vor putea interactiona cu toti brokerii din retea care le vor da detalii despre activitatea pe care o desfasoara in cadrul companiei.

 

„Zilele Carierei in Imobiliare este un eveniment marca CENTURY 21 Romania pe care putem deja sa-l numim traditional „il organizam de 3 ani. Editia din aceasta primavara reprezinta o etapa foarte importanta pentru strategia noastra din 2011 – care se concentreza pe recrutari: pana la finalul anului ne-am propus sa recrutam minim 100 noi asociati de vanzari”, a declarat Catalin Scripcaru, Presedinte CENTURY 21 Romania.

 

Astfel, cei prezenti la Zilele Carierei pot aplica pentru unul dintre cele 50 de posturi vacante de asociati de vanzari, pentru care experienta anterioara nu este necesara.

 

Asociatii de vanzari care vor fi cooptati in reteaua CENTURY 21 in urma interviului vor participa la cursuri de training in vanzari si etica profesionala. Acestea vor fi urmate de seminarii si programe de educatie continua, teoretica si practica, in vederea perfectionarii abilitatilor profesionale.

 

Sistemul de dezvoltare a carierei marca CENTURY 21 combina training-uri pentru dezvoltarea abilitatilor, planificare a business-ului, coaching si mentoring. La nivel mondial, programul de pregatire Century 21 Real Estate LLC este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind prezent in topurile de specialitate.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...