Centrul municipiului Alba Iulia va fi modernizat complet

sursa foto: independentmedia.ro

Cotidianul local Unirea anunta ca centrul municipiului Alba Iulia îşi va schimba total înfăţişarea, iar zona cuprinsă între magazinul Unirea şi BCR va fi supusă unui amplu proces de modernizare şi refuncţionalizare.

 

Cele mai importante modificări se referă la lărgirea căii de rulare pentru autoturisme, de la 2 la 4 benzi, construirea unui sens giratoriu în locul semafoarelor şi amenajarea a 133 de locuri de parcare.

PUD-ul privind refuncţionalizarea zonei centrale Alba Iulia – Strada Tudor Vladimirescu a fost aprobat de consilierii judeţeni în şedinţa de joi, 31 mai.

Documentaţia aprobată studiază modernizarea celor două laturi ale străzii Tudor Vladimirescu, a zonei pietonale şi a zonei verzi. Astfel, se vor reamenaja intersecţiile străzilor Tudor Vladimirescu cu Oborului şi cu Calea Moţilor.

In plus, vor fi amenajate 94 de parcaje pe latura vestică a străzii, 19 parcaje pe latura de est, 13 parcaje lângă magazinul Unirea şi 7 parcaje lângă BCR. În total vor  fi 133 locuri de parcare.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...