Centrul de dezvoltare al Preh din Iași va funcționa în ansamblul Palas

United Business Center din ansamblul mixed-use Palas va găzdui, de anul viitor, centrul de dezvoltare din Iaşi al Preh România, divizie a furnizorului internaţional pentru industria constructoare de autovehicule.

Preh dezvoltă la Iași, din 2017, componente electronice inovatoare pentru sistemele de operare din interiorul autovehiculelor și echipamente pentru automobile electrice.

În noile birouri ale Preh România din UBC, care vor avea o suprafaţă de 4.500 mp, vor lucra peste 150 ingineri specializați în proiectare de sisteme, dezvoltare și testare software, hardware și mecanică, precum și managementul calității și dezvoltarea produselor din domeniul HMI.

Numărul acestora va crește până la peste 300 angajați, în următorii doi ani, compania recrutând în mod activ, pe toate disciplinele.

În ţara noastră, compania are două centre de dezvoltare, la Iași și la Braşov, iar la Ghimbav operează și o fabrică, inaugurată în 2009. Printre clienţii Preh se numără Audi, BMW, Daimler şi Porsche.

Peste 10.000 de angajaţi şi mai bine de 50 de companii internaţionale, din domenii precum IT, Outsourcing, Call Center şi Automotive lucrtează în comunitatea de afaceri din United Business Center.

CITEȘTE ȘI: Stables a deschis un spațiu de co-working premium în Cluj-Napoca

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...