Centrul comercial Shopping Park Slatina a fost extins cu 7.000 mp

Extinderea Shopping Park Slatina a fost inaugurată astăzi, după o investiție Square 7 Properties, în parteneriat cu fondul belgian Mitiska REIM.

În noua clădire a celui mai mare parc comercial din județ sunt prezente brandurile C&A, Jysk, Hervis, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm.

Prima fază a proiectului de la Slatina a fost construită în 2016, fiind compusă din patru spații comerciale închiriate către Deichmann, Takko, Pepco și Flanco.

După inaugurarea celei de-a doua faze, Shopping Park Slatina ajunge la o suprafață totală închiriabilă de 8.700 mp, completată de magazinele Kaufland si Lidl.

Square 7 Properties are în construcție un centru comercial la Giurgiu și în curs de autorizare două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

CITEȘTE ȘI: Slatina are club nautic, amenajat cu fonduri europene

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...