Centrul comercial Prahova Value Centre se deschide în 3 decembrie

Prahova Value Centre, cu o suprafață totală construită de 25.200 metri pătrați și peste 800 de locuri de parcare, se deschide în data de 3 decembrie.

Centrul comercial are ca ancoră principală un hipermarket Carrefour, o galerie comercială și spații de tip strip mall și va deservi zona de sud a orașului Ploiești.

Au închiriat spații Altex, Arsis, Cador Home, Deichmann, DM, Dr. Max, Gymboland, Hervis, Inmedio, Jysk, LC Waikiki, New Yorker, Noriel, Optovista, Sinsay și Takko.

În plus, Mobexpert, Sportisimo și Maxi Pet vor deschid primele unități din oraș în cadrul Prahova Value Centre.

Zona de food, cu 250 de locuri de servit masa (150 la interior și 100 de locuri pe terasă), aduce restaurante Jerry’s Pizza, KFC, Mesopotamia, La Bufet, Primal Food și Spartan.

Urmează cel mai verde ansamblu rezidenţial din Ploieşti

Prime Kapital, dezvoltatorul centrului, va continua transformarea terenului industrial de aproximativ 10 hectare cu o componentă rezidențială.

Pleiades Residence include zone de acces exclusiv pietonal, şi rezervă 50% din suprafața terenului aferentă componentei rezidenţiale parcurilor şi spațiilor verzi și de promenadă.

Cumpărătorii vor putea alege dintre 17 opțiuni de compartimentare, în studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și penthouse-uri duplex.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...