Centrul comercial FunShop Park Timișoara va fi inaugurat în data de 12 mai

Trending

Centrul comercial FunShop Park Timișoara, dezvoltat de Scallier în strada Chimiștilor, nr. 5-9, va fi inaugurat joi, 12 mai 2022.

Timișorenii vor avea acces la noi magazine ale unor branduri internaționale deja prezente în oraș: C&A (a treia unitate), Flanco (a doua unitate), KIK (a treia unitate), Pepco (al 13-lea magazin din zona metropolitană Timișoara), Noriel (al treilea magazin).

În cadrul FunShop Park vor deschide unități, în premieră pentru Timișoara, retailerii Numero Uno, Sportissimo și Agroland (care va inaugura un magazin de tip Mega).

Mai mult, MaxiPet va deschide în FunShop Park Timișoara primul hipermarket din zona de vest a țării. Compania este lider regional al retail-ului specializat de hrană şi accesorii pentru animale.

În zona de food, vor deschide restaurante Mesopotamia și Noodle Pack, în timp ce KFC va inaugura prima locație de tip Drive-Thru din oraș.

Proiectul de retail cu o suprafață închiriabilă de 10.800 mp a fost preluat de Scallier de la Oasis Retail Development & Consulting.

CITEȘTE ȘI: Nicoletta Muscinelli va conduce viitorul magazin IKEA Timișoara

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești