Centrul comercial Colosseum a obținut finanțare de la Credit Europe Bank

Centrul comercial Colosseum a obținut de la Credit Europe Bank finanțarea necesară etapei de dezvoltare actuale. JLL România a oferit consultanță dezvoltatorului în procesul de obținere a finanțării.

Finanțarea acordată de către Credit Europe Bank are o valoare de 23 de milioane de euro, iar valoarea totală alocată investiției de către dezvoltator este de 30 de milioane de euro.

Derularea proiectului intră acum în linie dreaptă. Suntem bucuroși să avem parteneri precum Credit Europe Bank și JLL România, alături de care putem să îndeplinim obiectivele noastre de business.”, a declarat Mihai Dinu, General Manager Colosseum.

Ca urmare a extinderii actuale, centrul comercial Colosseum va avea o suprafață totală de 54,500 mp suprafață închiriabilă, devenind cel mai mare proiect comercial din zona de Nord-Vest a Bucureștiului și al doilea cel mai mare proiect de retail din sectorul 1 al capitalei.

Procesul de închiriere a spațiilor comerciale este avansat, cu peste 80% de unități închiriate sau agreate cu operatorii comerciali. Printre noii chiriași se numără CCC, New Yorker, Colin’s, Diverta, Noriel, DM Drogerie Markt, Happy Cinema, World Class, Gregory’s, Café Ritazza și mulți alții care urmează să fie anunțați.

Noile branduri vor completa oferta de retail existentă în centrul comercial, din care mai fac parte magazine precum Carrefour hypermarket, Leroy Merlin DIY, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, unele dintre acestea deschise aici încă din anul 2011.

Lucrările de extindere a centrului comercial Colosseum au fost demarate în decembrie 2018 și urmează a fi finalizate în 2020.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...