Centre comerciale FunShop Park și la Ploiești, Otopeni, Ovidiu și Reghin

Dezvoltatorul imobiliar Scallier a anunțat că va construi centre comerciale sub brandul FunShop Park și în orașele Ploiești, Otopeni, Ovidiu și Reghin.

Astfel, compania va ajunge în 2023 la un total de 11 centre comerciale, cu o suprafață închiriabilă de peste 90.000 mp.

Inaugurarea acestor proiecte noi, alături de cele anunțate deja, FunShop Park Moșnița Nouă și Vladimirescu, se va face pe parcursul anului viitor.

Polonezii au inaugurat anul trecut primele centre comerciale sub acest brand la Roșiorii de Vede și Focșani, iar în 12 mai 2022 vor deschide FunShop Park Timișoara.

Până la finalul anului acesta dezvoltatorul va ajunge la un portofoliu de 40.000 mp de spații comerciale după ce va deschide și parcurile din Vaslui și Turda.

Printre brandurile prezente în centrele FunShop Park din România se numără Sinsay, KiK, Pepco, Jysk, Hervis, New Yorker, TEDi, CCC, Flanco și Agroland.

Pe partea de food sunt prezente nume precum Dabo Doner, City Doner, Bun de Tot și Mesopotamia sau Noodle Pack care au închiriat spații la Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Serviciul de livrare în 30 de minute al Bringo, disponibil în alte trei orașe

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...