Central District Lagoon City, dezvoltare imobiliară „mamut” în București

Central District Lagoon City din București va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidențială cu 570 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 5.700 mp de spații comerciale și o componentă hotelieră, cu 250 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licențe exclusive Crystal Lagoons.

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală și de Est având eficiență energetică auto-susținută prin surse independente, regenerabile.

Forty Management este o companie de dezvoltare imobiliară premiată internațional, ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District.

Compania are câteva dezvoltări rezidențiale finalizate (293 de apartamente in Central District Polona25, Central District Cuza99 și Central District 4 Elemente), alte 42 de apartamente în construcție (Central District Viitorului 134) și 680 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...