All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

CEMACON deschide propria fabrică de buiandrugi

CEMACON, producătorul român de blocuri ceramice, deschide a treia fabrică de materiale de zidărie.

La finalul lunii octombrie compania a finalizat cu succes proiectul de investiții in valoare de peste 2 milioane de euro pentru construcția fabricii de buiandrugi EVOCERAMIC.

- Publicitate -

Noua capacitate de producție este situată în localitatea Recea, județul Sălaj, și este în acest moment cea mai mare fabrică de buiandrugi din România, dotată cu tehnologie de ultimă generație, fiind complet automatizată. Fabrica are o suprafață totală de 1.300 mp și o platformă de depozitare de 8.000 mp.

“Deoarece piața buiandrugilor prefabricati a crescut considerabil, iar în Transilvania ponderea utilizării lor este de 80% în defavoarea buiandrugilor monolit, confecționați direct pe șantier, a fost luată în calcul construcția unei fabrici proprii dedicate acestui produs. În felul acesta, dispunem de un control direct asupra calității buiandrugilor, asigurând îndeaproape cerințele pieței”, a declarat Liviu Stoleru, Directorul General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA.

Buiandrugul EVOCERAMIC se produce și se comercializează cu lungimi cuprinse între 100 cm și 300 cm și împreună cu blocurile ceramice din Gama EVOCERAMIC, asigură nevoia și cerințele consumatorului în materie de soluții pentru zidărie.

- Publicitate -

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

MONEY BUZZ! EXCLUSIV