Cemacom, profit în creștere cu 23% față de anul anterior

  • + 41% la cifra de afaceri brută, față de întreg anul 2018;
  • + 35.08%  la profitul operațional, față de întreg anul 2018;
  • + 23.03% % la profitul net, față de întreg anul 2018.

Pentru perioada încheiată la 31 decembrie 2019 rezultatele financiare sunt cele mai bune din istoria Cemacom.

Într-un context de piață favorabil, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri brute cu 41% comparativ cu anul 2018, depășind pragul de 157,200,000 lei. Raportat la anul 2018, ponderea veniturilor din blocuri ceramice și mărfuri a rămas similară.

Investițiile de peste 10 milioane de euro în tehnologii de ultimă generație, făcute în ultimii trei ani, ne-au permis să ne consolidăm rezultatele financiare și să punem în practică unul din cele mai frumoase proiecte ale noastre și anume lansarea portofoliului de cărămizi cu vată bazaltică EVOCERAMIC VB. Am trecut astfel de la fabricarea cărămizilor la oferirea de soluții de zidărie cu valoare adăugată și beneficii reale pentru clienții noștri, cum ar fi izolarea termică și fonică garantate pe viață.” a spus Liviu Stoleru, Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administrație Cemacom.

Aceeași perioadă a însemnat atragerea de finanțări nerambursabile de mai mult de 9 milioane lei care au facilitat și accelerat investiții în soluții de eficientizare energetică și în dezvoltarea resurselor umane din companie.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...