Cemacom a lansat un nou tip de produse: sistemele de coșuri de fum

Cemacon, al doilea mare producător de blocuri ceramice din România, lansează un nou produs complementar portofoliului existent – sistemul de coș de fum. Produse de Heluz Brick Industry, liderul pieței din Cehia, sistemele de coș de fum sunt recunoscute pentru calitatea și eficiența lor, performanța produselor și prețul lor accesibil oferind un raport calitate – preț avantajos.

Cu o garanție de 30 de ani, sistemul certificat de coș de fum oferit de Cemacon corespunde tuturor standardelor de calitate europene și de specialitate, cât și celor naționale, fiind recomandat de către către Asociația Hornarilor, Constructorilor de Coșuri de Fum și Șeminee – A.S.F.O.C.H. România.

Coșul de fum este un element important în realizarea locuinței, influențând în mod semnificativ eficiența și, mai ales, siguranța sistemului de încălzire. Cemacon s-a angajat să ofere clienților săi soluții eficiente pentru construcții; astfel, căutăm parteneri alături de care să aducem plus-valoare pieței. Credem că, prin parteneriatul cu Heluz, companie cu o experiență de peste 130 de ani în fabricarea sistemelor de evacuare a gazelor de ardere, reușim să adăugăm în portofoliul nostru un produs competitiv pe piața din România, care va aduce beneficii considerabile atât constructorilor, cât și clientului final”, a declarat Ionel Timiș, Manager Dezvoltare Produse.

Realizat din ceramică, un material rezistent și cu o durată ridicată de viață, noul coș de fum aduce avantaje față de alte sisteme disponibile pe piața din România, este compatibil cu toate tipurile de combustibil, iar, în același timp, oferă un randament ridicat pentru sursa de căldură. Mai mult decât atât, datorită sistemului în trei straturi (manta exterioară din cărămidă, termoizolație din vată minerală bazaltică, tub interior din șamotă) care îl face compact, coșul de fum este rezistent la variațiile de temperatură, iar infiltrarea aerului proaspăt permisă de grilajul de aerisire garantează funcționarea corespunzătoare.

Un mare avantaj al sistemului de coș de fum de la Cemacon este forma în care acestea sunt comercializate, conținând toate ustensilele și componentele auxiliare pentru montare. Astfel, nu va mai fi necesară achiziționarea de materiale speciale de zidărie pentru a construi coșul de fum, blocurile ceramice fiind zidite cu mortar, într-un mod rapid și exact. În consecință, clienții vor economisi o sumă considerabilă de bani, datorită timpului redus necesar asamblării, cât și al prețului plătit pentru coșul de fum.

Mai mult decât atât, dat fiind sistemul complet livrat, care include toate accesoriile și ustensilele necesare, beneficiarii construcțiilor pot să-și monteze singuri coșul de fum, fiind extrem de facil de pus în operă, în baza materialelor de montaj detaliate puse la dispoziție. De aici, rezultă o reducere importantă de costuri aferente montajului.

Cu un aspect plăcut datorită plăcii de acoperire cu guler, inelelor Grand în două culori și a pălăriei de protecție, coșurile de fum Cemacon permit funcționarea instalației de încălzire în condiții optime și în deplină siguranță. Cu o greutate mică comparativ cu alte produse prezente pe piața din România, coșurile de fum din cărămidă cu diametru de 20 de cm și termoizolație integrată reprezintă cea mai bună soluție pentru clienții care doresc un produs performant, la un preț corect.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...