Cele mai scumpe 5 case din lume

Care sunt cele mai scumpe 5 case din lume? Trebuie sa fii super bogat ca macar sa indraznesti sa visezi ca poti cumpara o astfel de casa? Exista miliardari pentru care nu conteaza pretul, ci confortul pe care il obtin cu banii investiti.

5. Three Pounds (New York): 75 milioane de dolari

Proprietatea are propriul teren de golf, 14 gradini si trei iazuri cu peste, care desigur ca sunt inclusi in meniul proprietarului 🙂

4. Donald Trump Palace (Florida): 125 milioane de dolari

Proprietatea magnatului american are 18 dormitoare, este situata pe maulul oceanului, iar cand vorbeste despre zona in care e situata, Donald Trump spune ca e cea mai scumpa din lume. Se pare ca are dreptate!

3. Updown Court (Surrey, UK): 140 milioane de dolari

Situata intr-o zona unde ii sunt vecini Regina Angliei si Elton John, proprietatea a fost scoala la vanzare in luna mai a acestui an. Are 24 de dormitoare, fiecare cu baie si garaj propriu. Se estimeaza ca intretinerea lunara a acestei proprietati ajunge in jur de 500.000 de dolari.

2. Ira Rennert Mansion (Sagaponak, New York): 180 milioane de dolari

Fondatorul grupului Renco, miliardarul american Ira Rennert detine aceasta proprietate, considerata cea mai mare locuinta din America. Casa are 29 de dormitoare, 39 de bai, o sala de mese imensa, terenuri de sport si sala de bowling.

1. Villa La Leopolda (Nisa, Franta): 398 milioane dolari

Fosta proprietate a lui Bill Gates, este detinuta in acest moment de Roman Abramovici. Beneficiaza de 10 acri de gradini, fiind necesari 50 de gradinari care sa aiba grija de acest domeniu.

Vezi o super galerie foto

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...