Cele mai populare locuri pentru tatuaje fete: idei despre unde să te tatuezi

Modelele de tatuaje fete au, de regulă, o profundă semnificație. Nu sunt simple desene, realizate într-un mod aleatoriu, ci simboluri pentru trăirile pe care posesoarele le-au experimentat. Mai mult, există studii care arată că persoanele care s-au tatuat au mai multă încredere în sine.

Tatuajele devin simboluri ale individualității, dar și un prilej pentru socializare, conferind un aer misterios, cool și interesant posesorului. Dacă vrei să te tatuezi, dar ești încă indecisă în privința zonei de pe corp pe care să o alegi și a modelului, te ajutăm cu o listă de tatuaje fete la modă, care au semnificații și conexiuni profunde cu experiențele trăite.

  • Tatuajele pe spatele gâtului (ceafă)

Foarte la modă sunt astăzi tatuajele amplasate pe spatele gâtului, într-o zonă unde poți alege dacă vrei să îl lași vizibil sau să îl ascunzi cu podoaba capilară. Persoanele care sunt la experiența primului tatuaj, aleg frecvent această opțiune, pentru că le conferă alternativa de a nu-l expune, în contexte în care nu se simt confortabil să facă asta. Persoanele care au profesii unde un tatuaj le poate impune probleme pot, de asemenea, să opteze pentru această opțiune. Artiștii tatuatori spun că este foarte solicitată această tipologie de tatuaj. Modelele sunt destul de simple: transafiri, păsări, simboluri, texte scurte, după caz.

  • Tatuajele pe spate

Spatele este un loc ideal pentru tatuare, pentru că permite mult spațiu de expunere a oricărui tip de model. Se poate opta chiar și pentru tatuaje de mari dimensiuni, complexe, care permit expunerea unor creații complet detaliate. Poți alege o anumită zonă a spatelui, în funcție de preferințe. Cel mai frecvent, spun artiștii tatuatori, fetele aleg centrul din spate sau partea de sus, unde durerea intervenției este la un nivel mediu și se pot alege modele de orice tip sau dimensiune, care se expun ulterior ușor, prin alegerea tipului de îmbărăcăminte. Cele mai comune tatuaje pentru spate sunt cele cu elemente din natură.

  • Tatuajele pe umăr

Tatuajele pe umăr nu mai sunt astăzi la fel de populare ca tatuajele realizate pe antebraț, de exemplu, dar au rămas o opțiune pentru reprezentantele sexului frumos. Se optează pentru modele delicate, fine, cu semnificații, cu impact mai mare la nivel vizual. Cele mai comune sunt tatuajele de tip mandala, cu flori sau trandafiri. Și această zonă a corpului permite ascunderea tatuajului, prin alegerea vestimentației. Tatuajele se realizează ușor și au un efect spectaculos, conferind un aer misterios posesoarei. În anumite cazuri, persoanele tatuate pe umăr pot opta pentru continuarea treptată a tatuajului, pe întregul braț.

  •  Tatuajele pe antebraț

Ultimul din listă, dar nu cel din urmă, tatuajul pe antebraț reprezintă cea mai populară opțiune la ora actuală. Este o formă cool, modernă și interesantă de reprezentare artistică și poate lua diverse forme. Cele mai comune tatuaje exprimă cadre din natură, îmbinate cu texte sau elemente încărcate de semnificații. De exemplu, o lupoaică poate exprima dorința de libertate, de vreme ce un copac cu ramuri extinse reprezintă comuniunea cu natura, trăiri diverse ale vieții și interconectarea dintre ele. Arată wow!

Funkytattoo.ro, cel mai popular salon tatuaje și piercing din București

Funkytattoo.ro este mai mult decât un simplu salon tatuaje si piercing. Este locul unde iau naștere creații absolut spectaculoase, tatuaje unice, de care posesorii se bucură întreaga viață. Din echipa de la Funkytattoo.ro fac parte cei mai mari artiști tatuatori, iar experiența totală este una premium. Merită!

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...