Cele mai importante motive pentru a lucra cu o firma de servicii funerare

Decesul unei persoane dragi este o drama prin care, din nefericire, fiecare om trece mai devreme sau mai tarziu. Firmele de pompe funebre sunt acolo pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de servicii specifice unei inmormantari si uneori ofera chiar si repatrieri.

Funerare Ghica este una dintre aceste firme care are o vasta experienta in domeniu si care stie exact ce trebuie facut pentru o inmormantare ca la carte.

Firmele de pompe funebre degreveaza familia de sarcini neplacute

O firma de pompe funebre are rolul de a veni in ajutorul familiei cu tot ce este nevoie pentru o inmormantare. Se poate ocupa inclusiv de mancarea de la parastas si de lumanari, flori, prosoape si pachetele care se impart la inmormantare. Asta inseamna ca familia nu va mai trebui sa se ocupe de astfel de sarcini.

Cu siguranta nimeni nu isi doreste ca in momentul in care ar vrea, pur si simplu, sa stea si sa faca fata durerii generate de pierderea persoanei dragi, sa se ocupe de gatit, de legat banuti in batiste si de facut pachete.

Reprezentantii firmei de pompe funebre sunt discreti si sunt mereu la locul potrivit

Un alt avantaj este faptul ca angajatii de la firmele de pompe funebre au experienta si stiu cum sa fie prezenti fara sa fie vizibili. Astfel, nu vor deranja pe nimeni, dar vor fi mereu acolo atunci cand este nevoie de ei.

Exista pachete care se incadreaza exclusiv in ajutorul de inmormantare

Partea buna este ca exista pachete care se incadreaza chiar in ajutorul de inmormantare astfel incat familia sa nu mai fie nevoita sa plateasca nimic in plus. Sunt familii care nu isi permit costurile de inmormantare, mai ales ca acestea nu sunt mici deloc.

Un astfel de pachet include de cele mai multe ori sicriul, crucea, un anumit numar de pachete, batiste, prosoape, lumanari si un aranjament florale sau chiar mai multe.

Acestea sunt principalele avantaje pe care le au cei care apeleaza la servicii funerare in momentul in care o persoana draga decedeaza.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...