All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 27 ianuarie | 2021

Cele mai bune telefoane mobile Huawei în care merită să investești la ora actuală

Brandul chinezesc Huawei a avut o evoluție impresionantă de-a lungul timpului și a devenit rapid un nume important pe piața telefoanelor mobile. La momentul acesta el este unul din cele mai apreciate branduri la nivel mondial, iar terminalele sale reprezintă o alegere excelentă pentru fanii sistemului de operare Android. De aceea, dacă și tu ești gata să beneficiezi de tehnologie de top cu bani puțini, dar și să renunți eventual la serviciile Google pentru că deocamdată acesta pare să devină standardul pentru telefoanele mobile de la Huawei, ți-am pregătit o listă cuprinzătoare cu cele mai interesante terminale de la această companie în care merită să investești chiar și acum, la final de 2020.

#1 Seria Huawei Mate 40

Cele mai recent lansate terminale flagship de la Huawei fac parte din seria Huawei Mate 40 și dispun de câteva specificații de top. Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 Pro și Huawei Mate 40 Pro Plus sunt toate dotate cu ecrane OLED, au camere principale cu lentile de 50 MP, dar și senzori de 13 MP pentru cele mai reușite selfie-uri. În plus, sunt dotate cu procesoare de top și anume Kirin 9000, baterii de 4400 mAh și vin la pachet cu încărcătoare rapide de 40W.

#2 Huawei P40 Lite

Un alt telefon lansat de Huawei anul acesta și către care merită să ne îndreptăm atenția este Huawei P40 Lite. La fel ca și seria Huawei Mate 40 despre care am vorbit mai sus, nici el nu dispune de serviciile Google, dar cu toate acestea are câteva trăsături pentru care am considerat că nu poate lipsi din această listă. În primul rând, el gândește cu un procesor Kirin 810, la fel de performant ca un Snapdragon 710 care poate fi întâlnit la multe telefoane din clasa mid-range, dar și 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocarea datelor. De asemenea, este un telefon care îți face plăcere să-l folosești datorită design-ului său și pe care îl și poți personaliza după bunul plac cu un set de huse Huawei P40 Lite de la Itelmobile care îi oferă și un plus de protecție.

#3 Seria Huawei P30

Fiind o colecție de telefoane lansată acum un an, mulți ar putea spune că nu mai are nicio relevanță să vorbim acum despre seria Huawei P30. Dar ținem să-i contrazicem pentru că totuși, această serie cuprinde ultimele telefoane Huawei care au mai beneficiat de serviciile Google și în plus terminalele ei încă sunt suficient de capabile comparate chiar și cu unele flagship-uri de la ora actuală. Mai ales Huawei P30 Pro încă merită admirația noastră deoarece, cu toate că nu are cel mai bun procesor de pe piață și nici cea mai mare rată de refresh, la fel ca succesorul său dispune de o baterie puternică și se încarcă rapid cu ajutorul încărcătorului său de 40W.

#4 Huawei P40 Lite E

Îți dorești un telefon bun, dar cu adevărat convenabil? Tot brandul Huawei este soluția deoarece niciun terminal de buget disponibil la ora actuală nu se compară cu Huawei P40 Lite E. El are o cameră principală dotată cu un senzor foarte luminos de 48 MP, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă, dar și design superb ce poate fi personalizat cu un set de huse Huawei P40 Lite E de la Itelmobile. În plus, bateria sa de 4000 mAh îți permite să-l folosești după bunul plac atât la filme, cât și la jocuri, sau să-l transformi într-un veritabil hotspot atunci când vrei să conectezi la internet și alte terminale.

#5 Huawei Mate 20 X 5G

Vrei un telefon Huawei ce se poate conecta la rețeaua 5G? Ei bine atât seria Huawei P40, cât și cea Huawei Mate 30 dispun suport pentru rețeaua 5G, dar familia Huawei Mate 20 este singura care oferă o opțiune de terminal 5G care are în același timp și acces la serviciile Google. Este vorba despre Huawei Mate 20 X 5G, cu al său ecran OLED cu o diagonală de 7.2 inch, ideal pentru multimedia și jocuri, dar și cu o cameră principală foarte competentă, cu trei lentile care fac față și cerințelor din ziua de azi.

- PUBLICITATE -