Cele mai bune mașini second hand de pe piața din România

Dacă urmărești să investești într-o mașină second hand, înainte de a începe să programezi test drive-uri unul după altul, este bine să-ți faci temele și să afli care sunt cele mai profitabile mașini disponibile pe piață și prin ce caracteristici speciale se remarcă ele.

Primul pas în alegerea unei mașini second hand fiabile este recunoașterea mărcilor, dar și a modelelor de calitate și apoi căutarea lor pe pe internet, folosind platforma CautiMasina. Această platformă, foarte utilă viitorilor proprietari de automobile, este de fapt un agregator de anunțuri creat cu scopul de a strânge într-un singur loc toate anunțurile cu mașini adresate pieței românești și livrarea celor mai bune oferte direct utilizatorilor.

Astfel, dacă vrei să-ți cumperi o mașină second hand, analizează mai întâi lista de mai jos și apoi folosește platforma CautiMasina pentru a găsi în cel mai scurt timp cu putință modelul preferat.

Cele mai bune mașini second hand în care merită să investești

Ford Fiesta

Mașinile americane, la fel ca și cele nemțești, au fost și vor rămâne pentru totdeauna în topul preferințelor amatorilor de automobile nu doar din România, ci și din întreaga lume. Iar când vine vorba de mașini second hand, Ford Fiesta este una din cele mai bune. Pe lângă faptul că nu costă mult, un Ford Fiesta la mâna a doua este la fel de practic și cu tot atât de multă personalitate ca și o mașină nouă de același fel.

Opel Corsa

Nu degeaba mașinile Opel Corsa sunt atât de populare pe străzile din România! Un Opel Corsa păstrat în condiții favorabile costă de la 4000 de euro în sus, mult mai puțin decât alte mărci și modele de mașini străine, și își merită fiecare bănuț pentru confortul pe care îl oferă și eleganța de care dă dovadă.

Skoda Fabia

Skoda Fabia poate fi considerată o rudă destul de apropiată a celebrului Volkswagen Polo. Ea este o mașină plăcută la aspect, care și-a păstrat bine valoarea în timp și care încă se vinde pe piața auto second hand din România la prețuri de aproximativ 4500 de euro.

Mazda2

Mai scumpă puțin decât mașinile prezentate până acum, Mazda2 iese în evidență ca unul din cele mai fiabile autoturisme de familie, cu un rulaj între 50.000 și 100.000 de kilometri. De aceea, nu doar nouă, dar și pe piața second hand se întrece la concursurile de popularitate cu Volkswagen Polo și Opel Corsa.

Toyota Yaris

Japonezii sunt recunoscuți în întreaga lume pentru prețurile destul de piperate pe care le percep pentru mașinile lor. De aceea, nu este de mirare că și Toyota Yaris, la fel ca și Mazda2, este o mașină pentru care trebuie să scoți destul de mulți bani din buzunar dacă vrei să o cumperi, chiar și la mâna a doua. Dar investiția într-un asemenea automobil merită până la ultimul lei pentru că în schimbul lui primești prestanță și fiabilitate.

Volkswagen Golf 6

Puține mașini mici sunt atât de elegante ca un Volkswagen Golf 6. Costul unei asemenea mașini, chiar și second hand, pronește de la suma de 7000 de euro. Dar investiția merită fiecare bănuț deoarece atunci când conduci un Golf, conduci o mașină cu stil.

Toyota Prius

Toyota Prius este un model de mașină hibrid și compact. Dintre toate mașinile enumerate aici, Toyota Prius este cea mai scumpă, dar oferă și anumite avantaje speciale printre care se numără fiabilitatea. Conform listei Dekra, dintre toate autoturismele compacte cu rulaj cuprins între 5000 și 10.000 de kilometri, Toyota Prius este cea mai fiabilă. De asemenea, are un consum foarte mic de combustibil și te ajută să economisești și cu timbrul de mediu deoarece în cazul ei, costul său este zero.

Ford Focus

Ford Focus este încă una din acele mașini care se bucură de o popularitate extraordinară pe piața din România. Iar motivele sunt clare! Dintre toate mașinile compacte cu un un rulaj de până la 5000 de kilometri Ford Focus ocupă primul loc la fiabilitate pe lista Dekra și în plus dă dovadă de o eleganță aparte, pe care alte mașini din aceeași categorie de preț nu o au.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...