Cel mai mare Mega Image vine cu produse exotice

Coada la deschiderea Mega Image din Plaza Romania
Coada la deschiderea Mega Image din Plaza Romania

Mega Image deschide in 31 Ianuarie o unitate vis a vis de Piata Gemeni ce va fi primul concept store din cadrul retelei destinat food shopping-ului.

Situat pe strada Vasile Lascar 108-116, magazinul are o suprafata de 1600mp  si parcare subterana cu o capacitate de100 de locuri.
“Mega Image face un nou pas in evolutia sa pe piata din Romania, introducand un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piata Gemeni. Acest Concept Store reprezinta un laborator pentru viitor in care vom testa impreuna cu furnizorii nostri concepte noi. Le propunem Bucurestenilor sa incerce o noua experienta la cumparaturi si dorim sa le trezim interesul si curiozitatea prin implementarea exemplara a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucuresti ce are trei beneficii majore: calitate, varietate si experienta” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Mega Image Piata Gemeni isi propune sa devina noua referinta in materie de cumparaturi alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii sai.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato etc (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea sau tocarea carnii pe loc. Specialitatile includ steak mistret, steak cerb, vita, etc.

Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti. Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone.

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. In categoria “mirodenii”, noi tipuri de condimente completeaza varietatea disponibila in magazinele Mega Image. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Michel Montgnac, Nutrisslim, mixuri de seminte Solaris si multe altele.

Zona de dulciuri si cafea ofera o sortimentatie speciala de produse. Selectiile de bere premium si vinuri internationale le ofera cunoscatorilor produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta, care ii vor impresiona pana si pe cei mai pretentiosi dintre connaisseuri. Cosmetice BIO, produsele de artizanat, precum si produse internationale apreciate din Japonia, Franta, Italia, Grecia, India, China, Thailanda si Mexic vor completa oferta. Concept Store-ul Mega Image reuneste in aceeasi locatie si o serie de parteneri recunoscuti pentru calitatea produselor precum: FRU FRU, La Strada (inghetata), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutarie frantuzeasca), Livada cu ceai (ceai si cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) si Chocolat (biscuiti si macarons).

Pentru deschiderea magazinului au fost pregatite multe surprize clientilor, printre care si o tombola ce se va desfasura in perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2013, pentru cumparaturi de minim 40 de lei. In cadrul acesteia fiecare client primeste un talon razuibil avand posibilitatea de a castiga pe loc un voucher de 100 lei sau, prin tragere la sorti, o excursie exotica sau o masina Infiniti FX.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...