Cel mai mare centru comercial din Constanta s-a deschis in weekend

.

In acest weekend s-a deschis cel mai mare centru comercial din Constanta. Acesta isi va astepta vizitatorii cu 130 de magazine, întinse pe o suprafaţă de peste 50.000 metri pătraţi.

„Am lucrat mult pentru deschiderea Maritimo Shopping Center, pe care îl considerăm a fi unul dintre cele mai moderne mall-uri din ţară. Sunt convins că va deveni noul loc preferat al constănţenilor”, a spus Eduard Zehetner CEO, Immofinanz Group.

Până în prezent, au fost semnate contracte de închiriere pentru peste 99% din suprafaţa totală de peste 50.000 de metri pătraţi. Aproximativ 90% din unităţi vor fi deschise la momentul inaugurării, iar restul se vor deschide până în primăvara anului 2012.

Investiţia totală ce include şi investiţia făcută de Auchan Hypermarket se ridică la aproximativ 100 milioane de euro şi generează peste 1.200 de noi locuri de muncă în Constanţa. „Această realizare a fost posibilă numai cu sprijinul profesionist şi în parteneriat cu autorităţile locale, companiile de construcţie, retailerii şi toate celelalte părţi implicate în proiect”, a adăugat Zehetner.

Situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, zonă comercială principală din Constanţa, centrul va găzdui peste 130 de magazine şi oferă oportunităţi multiple de petrecere a timpului liber, cum ar fi: o zonă atractivă de restaurante şi cafenele, un centru de fitness, squash şi biliard.

Un cinematograf multiplex cu opt săli administrat de Cinema City se va deschide în primăvara lui 2012. O zonă de parcare generoasă cu 2.200 de locuri va asigura accesul facil şi confortabil pentru constănţeni şi turişti.

Un mix echilibrat de retaileri vor oferi servicii clientilor: de la cel mai mare hypermarket Auchan din oraş (peste 16.000 metri pătraţi), până la toate cele şase mărci ale grupului Inditex (Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti) sau primele magazine H&M, C&A şi New Yorker din regiune.

Mai mult, Peek&Cloppenburg, un retailer renumit de modă ce oferă mai multe mărci rafinate, îşi va deschide, în primăvara anului 2012, al doilea magazin al său din România la Maritimo Shopping Center.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...