Cei care apreciază tutunul încălzit pot alege acum între multiple grade de intensitate, note și savoare.

Tutunul încălzit a evoluat considerabil, aducând cu sine o diversitate captivantă pentru cei care apreciază aromele variate și distincte. Odată cu această evoluție, fumătorii au acum privilegiul de a alege între multiple grade de intensitate, note și savoare, oferindu-si o experiență personalizată și autentică de fiecare dată când se bucură de acest ritual.

Alegere variată pentru gusturi distincte

Acest nou trend în lumea fumatului a deschis porțile către o paletă vastă de opțiuni și arome. Fiecare variantă vine cu propriile sale caracteristici ,de la aromele  și notele intense și puternice, până la cele subtile și fine. Fumătorii au acum oportunitatea de a-și personaliza întreg ritualul de fumat, alegând grade diferite de intensitate pentru a se potrivi gusturilor lor distincte.

Tutunul încălzit oferă un spectru bogat de note, de la cele lemnoase și condimentate, până la cele florale și fructate.Fiecare sortiment aduce o experiență olfactivă aparte, transformând actul fumatului într-o incursiune senzorială în universul aromelor rafinate și excepționale.

ActivBlend, amestecul unic din rezervele cu tutun de încălzit creat exclusiv pentru Ploom, te invită într-o călătorie senzorială de neuitat. Această compoziție excepțională este obținută dintr-un amestec select de tutun, inclusiv soiurile Virgina, Burley și Oriental, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Cu inovația pe care o aduce tehnologia revoluționară HeatFlow de la Ploom, fiecare moment pentru vapat devine o călătorie fascinantă în esența autentică a tutunului. Aceasta îl încălzește la temperatura ideală pentru a elibera cele mai bogate arome, oferindu-ți  notele cele mai  bogate ale tutunului.

Aromele care definesc preferințele

Cei care apreciază tutunul încălzit sunt acum răsfățați cu o gamă diversă de arome. Gama Sobranie Sticks, creată special pentru Ploom, aduce arome și note bogate și intense pentru cei cu adevărat pasionați de tutun, satisfăcând chiar și cele mai exigente gusturi ale pasionaților.

De la aromele clasice și sofisticate până la cele noi și îndrăznețe, fiecare variantă întâlnește depășește așteptările și preferințele fumătorilor, oferindu-le o experiență autentică și satisfăcătoare.

Sobranie Bronze Stick reprezintă o armonie subtilă între intensitate și dulceață, având un amestec de tutun ce oferă o experiență gustativă completă și echilibrată.

Sobranie Tan Sticks aduce în prim-plan un amestec de tutun aromatic și bogat, completat cu note dulci, iar pentru cei care caută o experiență sofisticată și distinctivă, Sobranie Gold Sticks cu notele lemnoase sale subtile îmbogățesc fiecare vapare.

Sobranie Silver Sticks livrează o aromă subtilă și rafinată, acompaniată de notele delicate și aromatice, oferind o experiență gustativă distinctă și plină de finețe la fiecare inhalare.

Cu o varietate vastă de grade de intensitate, note și savoare, tutunul încălzit devine o alegere perfectă pentru cei care caută o experiență autentică și personalizată. Oferind o paletă diversă de opțiuni, această evoluție în lumea fumatului aduce un nivel nou de plăcere și rafinament pentru cei pasionați de aromele fine și subtile.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...