Cegeka închiriază 1.600 mp de birouri în MIRO Office București

Cegeka a semnat un contract de închiriere pentru 1.600 mp de spații de birouri în proiectul office MIRO din București.

Prin semnarea acestui contract de închiriere, MIRO atinge un grad de ocupare de 85%.

Clădirea a fost finalizată la sfârșitul anului 2021 și pune la dispoziția chiriașilor săi 23.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A, cu floor plates de peste 4.500 mp.

Proiectul a primit o certificare BREEAM Excellent, precum și o precertificare WELL Platinum, cel mai înalt nivel obținut până în prezent în România.

Speedwell și Cegeka au mai lucrat împreună la conceperea Capacity – o platformă de mobilitate axată pe smart parking și încărcarea EV.

În plus, pentru MIRO, Cegeka a creat o soluție care integrează hardware-ul de încărcare EV și fluxurile de utilizatori în platformă.

Mai mult, a dezvoltat o aplicație mobilă pentru a facilita identificarea șoferilor, cu scopul de a le oferi acces la utilizarea activelor de parcare și încărcare electrică.

Speedwell are un portofoliu important de proiecte precum Record Park Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy și SpacePlus în București.

CITEȘTE ȘI: Componenta office a proiectului Record Park, vândută pentru 35 milioane euro

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...