Cegeka are birou în Republica Moldova. Angajează 200 de persoane

Furnizorul de soluții IT Cegeka deschide un birou în Republica Moldova. În cadrul noii locații din Chișinău lucrează deja cinci angajați.

În următorii ani, numărul de angajați va ajunge la 200. Cegeka activează în România de mai bine de 15 ani și are peste 600 de angajați.

În următorii ani vom recruta 200 de persoane. Căutăm specialiști în dezvoltare de software, gestionarea infrastructurii IT, inginerie în cloud, DevOps, ingineria automatizării și știința datelor, spune Tom De Vos, Director Nearshore Cegeka.

Cegeka este un furnizor european de soluţii IT, incluzând servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, cât și de IT team extension, servicii Cloud, infrastructură IT, servicii de date și automatizare, precum Artificial Intelligence / Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT, DevOps.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...