Ceetrus va participa cu stand propriu la Târgul Internațional Imobiliar MAPIC 2019

Ceetrus va participa la Târgul Internațional Imobiliar MAPIC 2019 între 13 și 15 noiembrie 2019, prilej cu care vor fi prezentate proiectele majore din portofoliul companiei, la nivel local și internațional.

Aflat la cea de-a 24-a ediție, Târgul Internațional Imobiliar MAPIC va avea loc în Franța, la Cannes, și va reuni peste 8.500 de profesioniști în domeniu, din 80 de țări, printre care dezvoltatori imobiliari, fonduri de investiții, retaileri, furnizori de servicii, companii de consultanță și intermediere imobiliară.

Dezbaterile din acest an se vor concentra pe teme importante din sfera pieței imobiliare, precum noile tendințe în mixul de dezvoltare imobiliară modernă, regenerarea urbană, crearea unor conexiuni între clienți, branduri și locuri, regândirea retailului în centrele orașelor, dar și modul în care spațiile de co-working, zonele rezidențiale noi și schimbările culturale vor redesena destinațiile de shopping.

Reprezentanții Ceetrus vor fi prezenți la standul R7.K11, unde vor prezenta proiectele emblematice din portofoliul companiei, dar și dezvoltările curente și viitoare pe plan local și internațional.

Compania Ceetrus România va fi reprezentată la MAPIC de Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România și de Anca Pop, Head of Leasing Ceetrus România. Proiectul Cartier Coresi din Brașov, precum și extinderea Centrului Comercial Aushopping Satu Mare se vor regăsi printre proiectele care vor fi prezentate și promovate de Ceetrus la ediția din acest an a Târgului Internațional Imobiliar, MAPIC 2019.

Raluca Crișan, Operations Leader Ceetrus România: Suntem bucuroși să fim prezenți și la ediția din acest an a Târgului Internațional MAPIC. În ADN-ul companiei noastre se află dorința de a construi proiecte și parteneriate durabile, precum și spații pline de viață care să răspundă nevoilor comunităților de azi și de mâine. Rolul nostru este de a anticipa evoluțiile viitoare ale societății și de a găsi partenerii potriviți cu care să împărtășim o viziune comună pentru îndeplinirea obiectivului de transformare a orașelor.

Proiectul Ceetrus Cloche d’Or, finalist la MAPIC Awards 2019

Cloche d’Or, centrul comercial inaugurat de Ceetrus în Luxemburg la începutul anului 2019, se află printre proiectele finaliste nominalizate la ediția din acest an a MAPIC Awards, la categoria Best Shopping Centre. Cloche d’Or este un proiect unic dezvoltat de Ceetrus în Europa și integrează un centru comercial cu peste 130 de branduri internaționale, precum și 250 de locuințe premium.

Proiectul deține certificare BREAM cu calificativul excelent. Dintre cele 111 proiecte internaționale înscrise în competiție la această categorie, Cloche d’or este singurul proiect European nominalizat.

MAPIC Awards premiază standardele de excelență și cele mai bune proiecte de real estate dezvoltate la nivel internațional, în cadrul celor 7 categorii ale competiției.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...