Ceetrus inaugurează al doilea hub comunitar din România

Proiectul Cartier Hub din Brașov este o inițiativă Ceetrus, susținută de partenerul Kasper Development și operată de Learnex. Acesta este cel de-al doilea hub comunitar lansat de Ceetrus în România, după ce, în primăvara acestui an, a deschis primul hub comunitar dintr-un centru comercial (Drumul Taberelor) în parteneriat cu NOD Makerspace.

Investiția pentru hub-ul din Brașov a Ceetrus, Kasper Development și a partenerilor proiectului este de 60.000 de euro, iar suprafața oferită comunității este de 100 mp2.

Un proiect pentru comunitatea din Cartier Coresi și pentru oraș

Proiectul Cartier Hub din Brașov are atât o componentă comunitară, cât și una antreprenorială, menite să susțină inițiativele din cartier și oraș și să faciliteze conexiunile dintre oameni.

Noul hub comunitar din Cartier Coresi este un spațiu de cursuri, evenimente educaționale și de antreprenoriat, dar și locul care își propune să satisfacă dorința și curiozitatea de nou, prin știință, tehnologie și creativitate.

Un proiect adresat întregii comunității, Cartier Hub prin Learnex oferă copiilor cu vârste între 6 și 18 ani ateliere și evenimente creative, familiilor din cartier seri de socializare, iar comunității de antreprenori din oraș un spațiu de conectare, colaborare și dezvoltare.

Cartier Hub prin Learnex este deschis tuturor brașovenilor, iar cei care locuiesc sau lucrează în Cartier Coresi beneficiază de 10% reducere la toate activitățile hub-ului. 

Spațiul este prevăzut cu cele mai moderne dotări – internet de mare viteză, ecrane touch screen, sală de studiu pentru After School, sală de programare, ludotecă, locuri de joacă pentru zilele de weekend și chicinetă utilată.

Tatian Diaconu, Portfolio General Manager Ceetrus Polonia, România, Rusia și Ucraina: „ La început a fost doar o platformă industrială în paragină, apoi a apărut ideea. Ea a fost urmată de un șantier, primul bloc, primii locuitori ai comunității Coresi. Astăzi Cartier Coresi din Brașov este un reper de calitate a vieții urbane, sociale și comunitare. Mai lipsea un liant, animat de pasiunea pentru oameni, pentru copii, pentru educație, pentru antreprenoriat”

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...