CEC Bank taie din costurile creditelor de refinantare

sursa foto: robertantonescu.ro

Din aceasta saptamana, CEC Bank reduce dobanzile si comisioanele aferente creditelor de refinantare garantate cu ipoteci si/sau depozite colaterale, in lei si euro.

 

La creditele in lei, dobanda se reduce cu 0,90%, pana la nivelul de 8,49% (ROBOR 3M + 3,00 p.p.), iar la creditele in euro dobanda se reduce cu 0,40%., pana la nivelul de 7,06% (EURIBOR 3M + 5,50 p.p.).

 

Comisionul de analiza dosar se reduce cu 50%, de la 500 lei la 250 lei. Comisionul lunar de administrare credit se reduce, de asemenea, cu 50%, de la 0,1% la 0,05%. Comisionul de rambursare anticipata ramane in continuare zero.

 

Creditele de refinantare garantate cu ipoteci si/sau depozite colaterale permit refinantarea integrala a oricarui tip de credite aflate in derulare (card credit, descoperit de cont, credite de consum sau credite de investitii), indiferent de valuta in care au fost acordate.

 

Perioada de creditare este de pana la 30 ani, cu o perioada de gratie de maximum 12 luni. Marja este fixa pe toata perioada de creditare iar valoarea maxima a creditului este stabilita in functie de capacitatea de rambursare a fiecarui client.

 

Informatii suplimentare despre creditele de refinantare pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...