CEC Bank prelungește campania promoțională la creditele de investiții în lei

CEC Bank prelungeste pana la data de 30.06.2017 campania promotionala la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice.

Campania vizeaza Creditul pentru investitii, Linia de credite pentru investitii standard, Creditele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene si Creditele de investitii din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI).

Produsele incluse in campania promotionala beneficiaza de urmatoarele beneficii suplimentare:

  • reducerea marjelor de dobanda – dobanzi incepand cu 3,10%;
  • eliminarea comisionului de analiza pentru solicitarile de refinantare aferente produselor din cadrul campaniei, inregistrate incepand cu data 01.03.2017;
  • extinderea perioadei de creditare pana la 15 ani, pentru unele produse din campanie;
  • includerea in soldul creditelor a comisioanelor de refinantare, in cazul refinantarii creditelor de investitii aflate in derulare la alte banci, pentru unele produse din campanie.

Extinderea campaniei promotionale la creditele de investitii in lei destinate persoanelor juridice reprezinta un nou demers realizat de CEC Bank cu scopul de a sustine activ proiectele de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, oferindu-le acces la produse de finantare avantajoase, adaptate nevoilor acestora, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditelor.

Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro cadrul sectiunii dedicate finantarilor pentru persoane juridice.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...