CEC Bank începe modernizarea rețelei de bancomate

CEC Bank demarează un amplu program multianual de modernizare a infrastructurii de bancomate și aparate multifuncționale pentru plăți.

Programul face parte din strategia de digitalizare și modernizare a CEC Bank, în cadrul căreia au fost lansate o serie de produse și servicii inovative: plățile contactless de pe telefonul mobil prin Android și Apple Pay, aplicația de transferuri Card2Card, deschiderea online a conturilor prin CEC_IN.

Până la sfârșitul lui 2020, în prima fază a programului, vor fi înlocuite 200 de ATM-uri cu aparate de ultimă generație, iar acest proces va continua și în următorii ani, până la înlocuirea întregii flote de ATM-uri.

În plus, va fi extinsă rețeaua de echipamente multifuncționale de plăți (MFM).

Valoarea investițiilor programate pentru 2020 se ridică la 2,6 milioane de euro.

Cum vor arăta noile bancomate CEC Bank

Echipamentele achiziționate în cadrul acestui program sunt realizate de unul dintre cei mai mari producători la nivel global. Bancomatele au tehnologii moderne: ecran tactil, cititoare de carduri contactless și sisteme pentru o securitate sporită.

La fel și echipamentele multifuncționale, care permit și depuneri de numerar în lei și euro, operațiuni de schimb valutar și plata facturilor în numerar și cu cardul.

Unde se schimbă bancomatele

Programul de modernizare a infrastructurii de plăți va începe cu orașele mari și cele reședință de județ.

Orașele Constanța, Sibiu, Călărași, Botoșani, Slatina, Alba Iulia și Târgu Mureș vor beneficia de ATM-uri și MFM-uri moderne până la sfârșitul lunii iulie, iar București, Ploiești, Cluj și Iași – până la sfârșitul lui septembrie.

În prezent, CEC Bank are o rețea de peste 1.200 terminale de tip ATM și MFM. În cazul infrastructurii de bancomate, marea majoritate au o vechime de peste 10 ani.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...