CEC Bank finanțează Prima Casă și în 2014

sursa foto: robertantonescu.ro
sursa foto: robertantonescu.ro

CEC Bank a obtinut majorarea plafonului de garantare aferent programului Prima Casa cu suma de 144.000.000 lei.

Clientii bancii vor beneficia de credit la un cost total actual (DAE) de 4,31%* p.a. Creditul se acorda pe o durata de finantare de pana la 30 de ani, cu o perioada de gratie de maximum 180 de zile. Aportul propriu este de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei, conform prevederilor legale.

CEC Bank este un partener de traditie al programului Prima Casa, oferind inca din primul an unul dintre cele mai avantajoase produse de pe piata. Vanzarea creditului „Prima noastra casa” de la CEC Bank a cunoscut o evolutie pozitiva, in ultimii doi ani inregistrandu-se dublarea portofoliului fata de anii anteriori. Prin aceasta noua majorare a plafonului de garantare, CEC Bank continua sa puna la dispozitia clientilor sai o solutie completa si avantajoasa de finantare pe segmentul imobiliar”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Creditul “Prima noastra casa” dezvoltat de CEC Bank ofera o serie de beneficii suplimentare, precum furnizarea gratuita pentru primele trei luni a serviciului de Internet Banking, ce permite atat vizualizarea situatiei creditului, cat si efectuarea de operatiuni curente, in conditii de confort si siguranta. De asemenea, fara a fi necesare documente suplimentare, clientii pot solicita si cardul de credit CEC Bank cu dobanda introductiva actuala de doar 2,33% p.a. (ROBOR 3M + marja 0%) pentru primele 6 luni si DAE total de 17,29%** p.a.

Informatii suplimentare despre creditul “Prima noastra casa” pot fi obtinute apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al Bancii, , in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoane fizice.

* DAE calculat pentru o valoare a creditului de 200.000 lei si  perioada de creditare de 360 luni

**DAE calculat pentru o valoare a cardului de credit de 20.000 lei

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...