CEC Bank și Alpha Bank acceptă dosare de credit pentru Prima Casă 4

sursa foto: ziuaveche.ro

CEC Bank a anunţat că a primit avizul BNR pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casă, urmând ca de mâine, 14 iunie, să accepte dosare de credit în cadrul acestui program, informează NewsIn.

Pentru Prima Casă 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro, clienţii beneficiind de dobândă variabilă, formată din ROBOR 3M + 1,9 p.p. pentru creditele în lei, respectiv EURIBOR 3M + 4 p.p. pentru creditele în euro.

Potrivit unui anunt al companiei „Alpha Bank garantează aprobarea din punct de vedere financiar a solicitării în maximum trei zile lucrătoare, oferind aceleaşi condiţii avantajoase de costuri ca şi in etapele precedente ale programului, avansul solicitat fiind de minimum 5%”.

Pentru creditele contractate prin programul Prima Casa 4 prin Alpha Bank, dobânda este variabilă, formată din Euribor la 3 luni plus o marja de 4%. De exemplu, pentru un credit de 42.500 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara în prezent este de 233,88 euro.

Programul Prima Casă 4 se adresează oricărei persoane fizice care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă sau care deţine cel mult o unitate locativă, dobândită prin orice alt mod decât prin program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...