Cea mai mare Agentie de Management Online a Artistilor din Romania

Better Music reprezintă un punct de referință în distribuția muzicală digitală din România, oferind o gamă largă de servicii inovatoare și personalizate pentru artiști.

Agenția oferă administrarea drepturilor de autor, promovare în rețelele sociale, integrarea în playlist-uri influente, marketing digital și consultanță în branding. Aceste servicii sunt concepute pentru a sprijini carierele muzicale în diferite etape de dezvoltare.

Prin serviciile sale, Better Music oferă artiștilor un avantaj competitiv esențial, asigurând expunere mai mare și gestionare eficientă a drepturilor de autor.

Better Music se distinge prin soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui artist. Echipa de experți lucrează pentru a dezvolta strategii eficiente de piață și promovare.

Artiștii colaboratori împărtășesc experiențe pozitive, evidențiind profesionalismul și impactul pozitiv al Better Music asupra carierelor lor.

Better Music investește în tehnologii noi și strategii de marketing, poziționându-se ca lider inovator în industria distribuției digitale de muzică.

Colaborările cu alte entități din industrie extind oportunitățile pentru artiști, oferind acces la resurse și platforme internaționale.

Artiștii Better Music au înregistrat creșteri semnificative în audiențe și venituri, demonstrând eficacitatea serviciilor agenției.

Better Music nu este doar un distribuitor de muzică, ci un partener de încredere pentru artiști, jucând un rol crucial în modelarea viitorului industriei muzicale digitale din România.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...