Cea mai lungă călătorie cu o trotinetă Bolt în România a fost de 42 km

Gara de Nord din București este pe primul loc în preferințele utilizatorilor aplicației Bolt, iar pe locul doi în top se află Iulius Mall Cluj-Napoca.

Spre deosebire de anul trecut, când Aeroportul Henri Coandă din București deținea prima poziție, anul acesta este pe locul trei.

Centrele comerciale se află în preferințele utilizatorilor și anul acesta, astfel că mall-urile ParkLake Shopping Center și AFI Cotroceni din București sunt pe locurile patru și cinci.

Lista este completată de Complexul Studențesc Hașdeu din Cluj-Napoca, Băneasa Shopping City din București și Gara din Cluj-Napoca.

Atunci când vine vorba despre cea mai lungă călătorie cu o mașină cu șofer Bolt, aceasta a avut 98,58 km și a durat 151 de minute.

România este pe primul loc atunci când vine vorba despre evaluarea șoferilor parteneri de către pasageri, având un nivel mediu apropiat de 5 puncte (maximum), iar cel mai mare bacșiș înregistrat în aplicație (o facilitate introdusă de companie anul acesta) a fost de 80 de lei.

Cele mai utilizate importante zone pentru călătoria cu trotinete electrice

Parcul Regele Mihai (Herăstrău), Piața Victoriei, Fabrica de Bere Bună (Calea Victoriei), Parcul Cișmigiu, Piața Victoriei, Piața Romană, Cercul Militar Național, Grădina Eden, Piața Universității, Promenada Mall și Unirea Shopping Center sunt principalele puncte în care bucureștenii și-au dorit să ajungă cu trotineta.

Anul viitor, statisticile se vor completa cu mai multe orașe din țară, în care trotinetele verzi și-au făcut sau își vor face apariția.

Ccea mai lungă călătorie cu trotineta electrică de anul acesta a avut aproximativ 42 de kilometri, a durat 397 de minute, și a fost înregistrată în București.

În Constanța, cursa cea mai lungă a numărat 39 de kilometri, parcurși în 181 de minute.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...