Ce sume au alocat angajatorii per angajat pentru beneficiile de Paște

Cei mai mulți angajatori (37%) au alocat 100-200 lei per angajat, 27% merg pe prime între 200 și 400 lei, în timp ce 21% oferă beneficii cuprinse între 400 și 800 lei

Trending

Pandemia a schimbat topul beneficiilor extrasalariale pe care le oferă angajatorii, iar o parte dintre ele, odată populare, au fost înlocuite de altele care sunt mai ușor de acordat.

În acest moment, 84% dintre angajatori oferă beneficii salariaților, în timp ce 16% nu le au incluse în pachetele pentru angajați, arată datele eJobs.

În plus, 69% dintre antreprenorii, managerii și oamenii de HR intervievați spun că oferă beneficii speciale cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

O treime dintre angajatorii participanți la studiu oferă cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an prime în bani și puțin peste un sfert își recompensează echipele cu vouchere sau tichete cadou.

Coșurile cu produse tradiționale sunt oferite în acest an doar de 13% dintre aceștia, în timp ce 10% din companii vin cu zile libere suplimentare sau petreceri cu echipa.

Sub 5% organizează tombole cu premii pentru angajați și tot atâtea îi recompensează cu tichete de vacanță.

Când vine vorba de valoarea beneficiilor de Paște de anul acesta, cei mai mulți angajatori (37%) au alocat 100-200 lei per angajat.

27% merg pe valori între 200 și 400 lei, în timp ce 21% oferă beneficii cuprinse între 400 și 800 lei. Restul, de 15%, alocă peste 800 lei per angajat.

CITEȘTE ȘI: Jumătate dintre IMM-uri au păstrat pachetele de beneficii oferite angajaților

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești