Ce retaileri au închiriat spații în centrul comercial FunShop Park Timișoara

Centrul comercial FunShop Park Timișoara din strada Chimiștilor, nr. 5-9, va avea 20 de unități de retail, din care 15 sunt deja închiriate.

Vor avea magazine brandurile C&A, Flanco, KIK, MaxiPet, Pepco, Numero Uno, Sportissimo, Agroland (care va deschide un magazin de tip Mega) și Noriel.

Pe partea de food, vor deschide locații Mesopotamia și Noodle Pack, în timp ce KFC va inaugura un restaurant de tip Drive-Thru.

Proiectul FunShop Park Timișoara a fost preluat de Scallier de la Oasis Retail Development & Consulting.

Parcul comercial se află în faza finală de dezvoltare și va avea o suprafață închiriabilă de 10.800 metri pătrați, livrarea fiind programată pentru al doilea trimestru al acestui an.

Nu este primul proiect al Scallier în Timișoara, până la sfârșitul anului polonezii urmând să inaugureze și proiectul Funshop Park Moșnița Nouă.

În comuna de lângă Timișoara, dezvoltatorul ridică o galerie comercială de 10.601,49 mp, pe terenuri cu o suprafaţa totală de 22.360 mp. Ancore principale sunt magazinele Lidl și Penny.

CITEȘTE ȘI: Used Products deschide al doilea magazin din România, la Timișoara

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...