Ce poți să faci pentru a avea suficienți bani în fiecare lună

Deși mereu îți dorești să ai suficienți bani pentru cheltuielile lunare, mai ales în contextul crizei actuale, (cea economică care se suprapune peste cea sanitară), aproape niciodată nu reușești să ai suficienți pentru tot ceea ce ți-ai dori să faci într-o lună.

Însă, dacă vei cunoaște ceea ce trebuie să faci, nu vor mai exista perioade în care să nu ai bani, ba chiar vei avea mereu o sumă pusă deoparte, într-un cont, pentru momente în care vei avea, cu adevărat, nevoie. 

În materialul următor, vei găsi soluții pentru a avea mereu bani în buget, mai ales că suntem în pragul unei noi crize economice, poate mai dificilă decât cea din 2008-2009. 

Ce poți să faci pentru a nu rămâne fără bani 

  1. Atunci când ești mereu în urmă cu plata facturilor sau îți dorești să pleci într-un weekend la munte, însă nu îți permiți până la următorul salariu, e momentul să te întrebi ce poți face pentru ca aceste momente să devină o raritate sau să nu existe. Una dintre cele mai eficiente metode de a avea un fond de rezervă mereu și de a reuși să îți achiți toate facturile la zi, fără nicio zi de întârziere este să începi să îți faci propriile economii, aceasta fiind cea mai sigură metodă spre o ușoară relaxare și prosperitate financiară pe viitor. Pentru a nu întâmpina dificultăți la început, poți începe să economisești aproximativ 10% din veniturile tale, o sumă care nu te va încurca prea tare și pe care chiar ai putea să o pui deoparte.
  1. Există momente când ai nevoie de o sumă mai mare de bani, însă nu știi exact cum ai putea face rost de aceasta. O idee la îndemână este realizarea unui împrumut nebancar de la Hopcredit, care te va scoate din încurcătură rapid. În plus, vei avea suma de care ai nevoie în doar câteva zile, fără bătăi prea mari de cap. Mai mult decât atât, pentru a avea banii în cont va trebui să faci o cerere online, după care aștepți un telefon și problema este ca și rezolvată! Totul rapid, fără cozi la ghișee și fără un dosar plin cu acte. 
  1. Dacă îți dorești bani în plus pe lună, poți încerca să îți găsești un job part-time sau o colaborare pentru a-ți rotunji veniturile. Poți încerca, în prealabil, să ceri o mărire de salariu sau să ceri să ți se aloce mai multe responsabilități pentru a putea fi plătit mai bine. Însă, dacă acest lucru nu funcționează, îți poți actualiza CV-ul și poți începe căutarea unui job part-time, care te va ajuta să îți completezi veniturile.

Pentru a reuși ce ți-ai propus, este nevoie de multă perseverență, de răbdare și concentrare asupra scopului (să ai mai mulți bani lunar). Însă, dacă vei ține cont de sfaturile din acest articol, vei reuși, cu siguranță, într-un timp relativ scurt, să te descurci mult mai bine cu banii, ba chiar să îți faci și un cont de economii.

Sursa foto: Pexels.com

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...