All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 22 ianuarie | 2021
0.7 C
București

Ce porți la sală: 5 piese vestimentare esențiale

O parte importantă a antrenamentelor din sala de fitness este echipamentul sportiv. Acesta are nu doar un rol estetic, deoarece poate masca acele mici imperfecțiuni ale corpului de care nu suntem tocmai mândre, dar are și un rol funcțional. Adoptând vestimentația potrivită pentru sala de fitness te vei simți confortabil, vei preveni accidentările și vei avea performanțe mai bune de-a lungul antrenamentelor. Te-ai decis să faci mișcare? Iată care sunt acele 5 piese vestimentare esențiale care nu ar trebui să îți lipsească din echipamentul de fitness:

  1. Colanții

În ceea ce privește colanții de fitness, opțiunile sunt nelimitate. Din punct de vedere al lungimii, poți opta pentru colanți lungi, 3 sferturi (care nu trec de jumătatea gambei), sau până la gleznă. În ceea ce privește materialul, este ideal să te orientezi către acei colanți care permit pielii să respire. Este cazul colanților din spandex, o fibră sintetică frecvent folosită în industria articolelor sportive, caracterizate printr-un grad mare de elasticitate. De asemenea, o altă caracteristică remarcabilă a acestui materiale este rapiditatea de uscare. 

Recomandarea noastră este să alegi colanți de la branduri renumite în domeniul sportiv, chiar dacă aceste produse au prețuri mai piperate, deoarece calitatea lor este una superioară, lucru pe care îl vei resimți de fiecare dată când le vei purta. 

  1. Bustiera

O altă componentă esențială a echipamentului de sport este bustiera. Aceasta trebuie aleasă astfel încât să ofere suportul optim sânilor, pentru a ameliora șocul asupra acestei zonei în timpul mișcărilor executate la sală. Bustierele sunt de mai multe tipuri, printre care și: cu sau fără bretele reglabile, cu sau fără burete, cu sau fără sistem de închidere, confecționate din diverse materiale și disponibile într-o paletă cromatică variată. 

  1. Topurile sport 

Topurile și bluzele de sport sunt confecționate din materiale speciale, care să elimine transpirația și să-ți ofere confortul dorit pe durata antrenamentelor. Indiferent că optezi pentru un top, un tricou sau o bluză cu mânecă lungă, asigură-te că alegi mărimea potrivită. Dacă ai nevoie de articole sportive calitative, poți găsi aici hanorace Adidas de damă la cel mai bun preț

  1. Adidașii 

Încălțămintea este piesa de rezistență a echipamentului tău de sport. Aceasta trebuie să îți ofere susținere și să fie foarte confortabili. Adidașii tehnologizați sunt cea mai potrivită alegere deoarece prezintă o serie de caracteristici speciale, printre care talpa confecționată din spumă cu memorie sau din perne cu aer. Mai apoi putem aminti gulerul întărit menit să ofere suport gleznei, dar și striațiile de pe partea exterioară a tălpii, caracteristică ideală pentru antrenamentele de spinning. 

  1. Mănușile de fitness 

Dacă până acum am vorbit despre articole de vestimentație indispensabile pentru antrenamentul la sală, de data aceasta amintim un accesoriu foarte util în rutina ta de exerciții: mănușile de fitness. Mănușile sunt special concepute pentru a preveni bătăturile pe care le poți face din cauza exercițiilor cu gantere și cu bare, dar nu numai și sunt, în plus, un accesoriu foarte cool care îți va completa outfitul de sală. 

Pregătește-te de mișcare completându-și echipamentul de fitness cu piesele de care ai nevoie!

- PUBLICITATE -