All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Ce oferte gasesti la Targul Imobiliar Project Expo

sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Va prezentam cateva exemple de oferte speciale pe care le puteti vedea la Targul Imobiliar Project Expo, in acest week-end, la Sala Palatului.

Programul targului este vineri si sambata de la 10,00 la 18,00, iar duminica de la 10,00 la 17,00, iar intrarea este libera.

 

Doar pe perioada targului poti cumpara cu 50.000 euro un apartament cu doua camere si un Chevrolet Aveo. Sun Residence 3 este situat in Bragadiru, iar darea in folosinta este programata pentru finalul lunii martie 2012.

 

O alta oferta este cea a Euro Mansarde. 37.900 de euro, cu TVA inclus pentru un studio de tip duplex ce are o suprafata utila de 51 mp. Oferta speciala, cu reducere de 2000 euro, este valabila doar pe perioada de desfasurare a Targului Imobiliar Project Expo.

 

Apartamente complet mobilate si utilate gasiti in ansamblul Cartierul Verde, iar pe perioada targului, o locuinta cu doua camere in acest complex, complet mobilat si utilat, costa 37.000 euro.

 

IonisCarm Construct prezinta la standul sau apartamente si vile cu preturi speciale in Buftea si in mai mult cartiere din Bucuresti, printre care 1Mai, Crangasi, Giulesti sau Baneasa, la costuri care pornesc de la 500 euro pe metru patrat.

 

Cea mai variata oferta din cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO este cea prezentata de agentia imobiliara Premier Service, care aduce la standul sau nu mai putin de 15 proiecte rezidentiale, precum si alte cateva mii de locuinte in sectorul 4 si sudul judetelor Ilfov si Calarasi.

 

Astfel, un apartament cu doua camere intr-un bloc cu trei niveluri situat in complexul Studio Plus costa 37.500 euro, TVA si loc de parcare inclus.

 

Tot Premier Service face o promotie speciala la locuintele din complexul Apollo Residence, care este situat la mai putin de 200 de metri de statia de metrou IMGB. Pe perioada celor trei zile ale evenimentului, apartamentele cu trei camere costa 49.000 euro, TVA si loc de parcare inclus.

 

In comuna Berceni, compania promoveaza vile cu trei dormitoare si gradina amenajata complet la un pret de 79.000 euro.

 

In cadrul Project Expo isi va face debutul pe piata targurilor imobiliare compania Alamco, firma specializata in constructia de cladirilor, in special a caselor pe structura de lemn. Cea mai buna recomandare pentru Alamco este portofoliul acesteia: Gardenia Village din Corbeanca, Ilfov, Le Jardin des Melias din Beaucaire, Franta, La villa du parc din Bourges, Franta, Les Berges du Rhone din Bourg les Valence, Franta, precum si alte zeci de locuinte facute pentru diferite persoane fizice.

 

Proiectul Confort Village, situat in Corbeanca, Ilfov, este amplasat pe un teren de 1.000 mp pe care s-au construit trei imobile cu un etaj, fiecare avand 4 apartamente dispuse egal parter si etaj.

 

Tot in Corbeanca, vis-a-vis de vis-a-vis de intrarea in Paradisul Verde, se afla complexul Hipodrom Residence, un alt complex nou-nout.

 

O alta “noutate” este Proiect “Amurgului” situat in apropiere de Piata Rahova si este compus din 28 de apartamente moderne si spatioase dispuse elegant pe demisol, parter si cele 6 etaje.

 

In Ghencea se afla un alt ansamblu nou promovat de Premium Imbiliare. Ghencea 71 este compus din 4 blocuri totalizand 102 apartamente cu 1,2 si 3 camere. Pe langa faptul ce preturile sunt foarte atractive, de exemplu garsoniere de la 31.900 euro, apartamente cu 2 camere de la 49.900 euro, apartamente cu 3 camere de la 62.500 euro, comisionul pentru tranzactii este zero iar locurile de parcare sunt gratuite.

 

In Magecon Residence, personalizarea este un inclusa. Zona unde este amplasat proiectul dedicat tinerilor casatoriti se afla intr-o continua dezvoltare, fiind anuntata aici inclusiv dezvoltarea unui aeroport privat. Cele 18 apartamente au suprafete cuprinse intre 33 si 68 mp.

 

Personalizarea este de la sine inteleasa si in cazul locuintelor de lux din ansamblul InCity Residences, care este situat in centrul Bucurestiului, la cateva minute de Piata Alba Iulia, Bucuresti Mall si Piata Unirii. Preturile pentru inchiriere pornesc de la 400 Euro/luna, iar pentru vanzare de la 86.000 Euro.

- PUBLICITATE -