All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 1 martie | 2021

Ce oferte gasesti la Targul Imobiliar Project Expo

sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Property Buyer va prezinta o  trecere in revista a ofertelor pe care le gasiti in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, care se va desfasura in perioada 11-13 mai, la Palatul Copiilor. Programul targului este vineri si sambata de la 10:00 la 18:00, iar duminica de la 10:00 la 17:00, iar intrarea este libera. 

 

Unul dintre cele mai mari discounturi este cel acordat de Premier Service, care pe perioada celor trei zile in care se desfasoara Targul Imobiliar Project Expo, prezinta o garsoniera de 30 de metri patrati utili, in complexul rezidential Studio Plus, la un pret de 21.000 euro.

 

Pretul cu care aceasta proprietate poate fi achizitinata in afara targului imobiliar este de 24.500 euro. Complexul este unul dintre putinele din tara care pune la dispozitia locatarilor nu doar spatiu de joaca pentru copii sau spatii verzi, ci si un teren de fotbal cu nocturna.

 

Aceeasi companie ofera apartamente cu doua camere in ansamblul Lotus Residence, la un pret de 28.700 euro, avand o reducere de aproape 3.000 euro. Viitorul proprietar al locuintei cu o suprafata utila de 42 metri patrati primeste bonus si un loc de parcare.

 

O reducere de 4.000 de euro au si apartamentele cu 3 camere. Astfel, un astfel de apartament, cu o suprafata de 62 metri patrati utili, situat intr-un bloc finalizat in 2011 poate fi cumparat cu suma de 52.000 de euro.

 

O reducere si mai mare este oferita pentru un set de vile situate in Berceni. Pentru 110 metri patrati utili si un teren de 330 metri patrati, un cumparator plateste cat pentru un apartament intr-un bloc vechi, respectiv 60.000, bucurandu-se de un discount de 8.000 euro pe perioada celor 3 zile de targ.

 

O oferta foarte interesanta este cea oferita de Euro Mansarde. 34.900 de euro, cu TVA inclus pentru un studio de tip duplex ce are o suprafata utila de 40 mp, cu discount de la 39.900 euro. Cine doreste sa scape de bataia de cap legata de mobilarea locuintei, poate cumpara apartamentul complet mobilat la un pret de 36.900 euro. Si pentru apartamentele cu trei camere dezvoltatorul face pe perioada targului un discount de 1.000 de euro, pretul de achizitie fiind 53.900 euro.

 

Apartamente mobilate si utilate gasiti in ansamblul Cartierul Verde, iar pe perioada Targului Imobiliar Project Expo, o locuinta cu doua camere in acest complex, cu bucatarie mobilata si utilata, costa 45.000 euro.

 

IonisCarm Construct prezinta la standul sau apartamente si vile cu preturi speciale in Buftea si in mai mult cartiere din Bucuresti, printre care 1Mai, Crangasi, Giulesti sau Baneasa, la costuri care pornesc de la 700 euro pe metru patrat.

 

Si pentru ca vorbim de preturi speciale, nu putem uita Premium Imobiliare care ofera o reducere de pret de pana la 7.000 euro pentru ultimele apartamente ramase disponibile in complexul Scandinavia Residence.

 

Pentru ansamblul Fortuna Residence, aceeasi companie ofera cadou un loc de parcare subteran, mobilier complet pentru living, dormitor si bucatarie, precum si un TV lcd 81 cm, dar si electrocasnice pentru bucatarie: plita, cuptor, hota.

 

Nici compania Alamco nu se lasa mai prejos la capitolul oferte. Firma, care si-a facut debutul pe piata targurilor imobiliare in cadrul Project Expo, prezinta Proiectul “Confort Village”, situat in Corbeanca, Ilfov, este amplasat pe un teren de 1.000 mp pe care s-au construit trei imobile cu un etaj, fiecare avand 4 apartamente dispuse egal parter si etaj. Fiecare apartament de acest tip costa mai putin de 55.000 euro, pret negociabil.

 

 

- PUBLICITATE -