Ce magazine găsești în Promenada Mall Floreasca

Mall-ul Promenada dezvoltat de Raiffeisen Evolution în Calea Floreasca nr.246 B, se va deschide în data 17 octombrie 2013.

Centrul comercial este poziționat într-o zonă cu numeroase clădiri de birouri, în imediata apropiere a Sky Tower, construit de același dezvoltator, clădirea Oracle, Floreasca Business Park sau clădirile de birouri din Floreasca Park și foarte aproape de stația de metrou Aurel Vlaicu.

Mall-ul de patru etaje are o suprafață construită de 55.000 de m2, din care 35.000 mp2 închiriabili și 1.300 de locuri de parcare subterane.

Mixul de chiriași este următorul: 40% magazine de haine, 5% magazine de electrocasnice, 10% magazine de articole sportive, 7% magazine de încălțăminte, 8% din suprafață urmând să fie ocupată de food-court, 20% de alte tipuri de magazine și suprafața rămasă de un supermarket.

Printre retailerii ce vor fi prezenți în Promenada Mall se numără: Adidas, All Shoes, Bershka, Calzedonia, Cărturești, C&A, DS Damat, Deichmann, Depot 96, Drogerie Markt, Douglas, Flanco, H&M, Germanos, Hervis, Humanic, Inter Sport, In Medio, Killtec, Logo, Musette, Noriel, OptiBlu, Promod, Sephora, Stefanel, Stradivarius, Zara, Zara Home.

În zona de food veți putea găsi unități Chopstix, Pizza Cuptorul cu Lemne, Deliciul Cartofilor, Mc Donald’s, KFC, Paul, Filcori, Starbucks, Spazio Cafe.

Vor fi prezente în centru comercial și două agenții ale Raiffeisen Bank și Credit Europe Bank.

 

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...