Ce funcții trebuie să aibă un smartwatch pentru femei

Un smartwatcheste o opțiune excelentă în ziua de azi, când tehnologia trebuie să țină pasul cu nevoile și stilul de viață al fiecărei persoane.

Implicați tot mai mult într-o viață activă, în joburi antrenante și solicitante, oamenii vor de la gadgeturile pe care le folosesc să le ofere tot suportul.

Astfel că un ceas nu trebuie să fie un simplu accesoriu care să afișeze ora, ci va  oferi mai multe informații relevante și funcții de stimulare și de monitorizare a diverselor activități.

Măsurarea distanței și calculul numărului de pași

În cazul alegerii unui smartwatch pentru femei, este important stilul de viață al persoanei în cauză. Dacă este o fire activă, cu siguranță apreciază funcțiile de măsurare a activităților de această natură: măsurarea distanței, în cazul alergării, mersului cu bicicleta, înotului sau calcularea numărului de pași făcuți în fiecare zi. De asemenea, o funcție care să afișeze numărul de calorii arse în timpul exercițiilor sportive este indicată pentru femeile care pun mare preț pe felul în care arată.

Monitorizarea somnului și a sănătății

Niciodată nu a fost mai ușor pentru o femeie să-și monitorizeze sănătatea ca acum, când dispune de funcții performante la un ceas inteligent. Datorită senzorilor speciali, pot fi măsurate tensiunea arterială și ritmul cardiac, iar unele gadgeturi pot trimite chiar informații rapide despre eventualele alergii.

În plus, monitorizarea somnului este tot un indicator al stării de sănătate. Vor fi corelate orele de culcare și de trezire cu calitatea respirației, pentru a se furniza date importante despre ciclurile de somn: ușor, profund și REM.

Datele pot fi vizionate în cadrul aplicațiilor de pe telefon și comparate, pentru că sunt stocate timp de mai multe zile.

Notificările sunt utile pentru job

Ceasurile inteligente oferă acest avantaj de a afișa în timp real notificările apelurilor, mesajelor sau e-mailurilor. Astfel, pentru o femeie de carieră, preocupată să nu-i scape nimic din vedere la job, o astfel de opțiune este mai mult decât binevenită.

Siguranța este cea mai importantă!

Majoritatea ceasurilor inteligente dispun de funcție GPS. Din acest motiv sunt utile în aventurile montane sau urbane. Pentru că se depistează foarte ușor locația, vor fi oferite în timp real informații referitoare la trasee și hărți, care pot ajuta în orientarea spațială.

Efectuarea plăților

Unele ceasuri smart sunt dotate cu chipuri NFC care permit efectuarea plăților direct prin intermediul ceasului. Înlocuind telefonul în acest procedeu, dar și cardurile, ceasul se poate utiliza în toate magazinele care dispun de POS.

Industria ceasurilor inteligente este în plină dezvoltare, iar producătorii vin cu inovații care mai de care mai utile, care pun preț pe confortul și siguranța utilizatorilor. Pe piață sunt disponibile diverse modele, de la cele mai mici prețuri, până la cele mai mari, în funcție de brand, de dotări, dar și de calitatea materialelor utilizate.

În achiziția unui astfel de ceas se vor lua în calcul mai mulți factori precum: funcțiile de care dispune, versatilitatea sau prețul.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...