Ce fel de accesorii să porți ca domnișoară de onoare?

Pentru majoritatea femeilor accesorizarea ținutei reprezintă una din micile bucurii ale vieții. Dar lucrurile sunt cu atât mai distractive cu cât există și un motiv atât de important precum nunta celei mai bune prietene pentru alegerea unor accesorii deosebite. De aceea, dacă o persoană dragă urmează să se căsătorească și ți-a cerut să-i fi domnișoară de onoare, profită de ocazie și pregătește-te cum se cuvine, fără însă a uita să te joci cu cele mai frumoase accesorii și să creezi combinații inedite.

Un sfat util pentru toate domnișoarele de onoare

Nu-ți impune punctul de vedere atunci când nu este cazul, dar dacă te simți suficient de apropiată de mireasă, sugerează-i acesteia să vă dea ție și celorlalte domnișoare de onoare mână liberă în alegerea ținutelor și accesoriilor. În Occident, un obicei cu tradiție este acela de a confecționa tuturor domnișoarele de onoare rochii identice. Dar din punct de vedere vizual, rezultatele sunt mult mai spectaculoase, mai ales în poze, dacă fiecare poartă ceea ce îi place și modelul de rochie în care se simte bine.

Pentru unitate însă, ar trebui ca mireasa să aleagă o culoare pe care toate domnișoarele de onoare s-o respecte. Dar legat de alte aspecte ale vestimentației, libertatea este cheia către o petrecere cu adevărat reușită.

Cum să accesorizezi o rochie de domnișoară de onoare?

Simplu și elegant

Când vine vorba de accesorii și ocazii formale mai puțin înseamnă întotdeauna mai mult. De aceea, chiar dacă ai zeci de accesorii pe care abia aștepți să le pui în valoare la o asemenea ocazie, limitează-te doar la ceea ce te reprezintă.

Una sau două brățări pentru femei și o pereche de cercei statement de la Dargen sunt mai mult decât suficiente pentru a te face remarcată în cel mai elegant mod cu putință. Fabricate din materiale de înaltă calitate și lucrate într-un mod ireproșabil, accesoriile Dargen sunt niște accesorii potrivite atât pentru ocaziile formale, cât și pentru ieșirile de zi cu zi.

În funcție de mireasă

Dacă mireasa poartă un frumos șirag de perle, ca domnișoară de onoare ai putea să porți și tu o astfel de bijuterie, sau măcar un colier cu un pandantiv perlă, ori cercei perluțe. O așa alegere din partea ta îți va ajuta prietena să iasă și mai mult în evidență prin accesoriile sale, iar pe tine să arăți lumii prețioasa legătură care vă unește.

Singura greșeală pe care s-o eviți atunci când încerci să-ți potrivești accesoriile în funcție de alegerile miresei este combinarea mai multor metale. Dacă mireasa poartă de exemplu aur, urmează-i exemplu și nu te aventura la argint indiferent de cât de mult seamănă accesoriile voastre ca formă.

Ținând cont de coafură

Nu există reguli scrise care să-ți dicteze cum să-ți porți părul ca domnișoară de onoare. Dar dacă vrei să porți o pereche mai deosebită de cercei, îți poți prinde frumoasele plete în creștetul capului, lăsându-i pe cei din jur să-ți admire bijuteriile.

De asemenea, dacă vrei cu orice preț să-ți lași buclele să cadă pe umeri, renunță la volum și concentrează-te pe calitate, optând pentru bobițe din pietre prețioase, sau alte modele de cercei care să nu te incomodeze și nici să nu concureze cu podoaba ta capilară.

După rochia pe care o porți

Dacă modelul rochiei tale este unul foarte decoltat, atunci scoate-ți în evidență pieptul și gâtul cu un lănțișor sau un colier care să se transforme totodată și în punctul focal al vestimentației tale.

Pe de altă parte, dacă rochia este închisă până la gât, renunță la coliere, chockere și orice alte tipuri de bijuterii special create pentru această parte a corpului și răsfață-ți mai bine brațele cu brățări delicate, iar pe degete poartă inele sofisticate.

În concluzie

Nu este deloc complicat să accesorizezi o rochie de domnișoară de onoare dacă ai un punct de la care să pornești. Indiferent dacă este vorba de forma rochiei tale, coafură, accesoriile miresei sau orice alt aspect, este bine dacă ai ceva după care să te orientezi.

Pe de altă parte, dacă ai timp și îți place să experimentezi, încearcă mai multe stiluri, probează mai multe modele, discută și cu celelalte domnișoare de onoare și abia la final alege ceea ce ți se potrivește.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...