Ce faci atunci când îți dorești ca bucătăria restaurantului tău să fie practică, bine echipată și să arate exact ca în reviste?

Să fii patronul unui restaurant nou este o provocare imensă, chiar și pentru cei cu experiență în domeniu. De la găsirea unui personal de încredere și până la amenajarea bucătăriei și salonului acestuia într-un ton cu cele mai noi tendințe din industrie, nimic nu este ușor.

În ceea ce privește bucătăria mai ales, întotdeauna trebuie jonglezi între ideea creării de mai mult spațiu și echiparea sa cu cele mai performante utilaje și accesorii cu ajutorul cărora bucătarii tăi să poată prepara cele mai deosebite mâncăruri.

Din fericire însă, există magazine online de profil, ca de exemplu beourguest.ro, care îți oferă tot ce ai nevoie pentru echiparea unei bucătării profesionale.

Ce avantaje oferă magazinul online Be Our Guest clienților săi?

Be Our Guest este alegerea potrivită pentru orice patron de restaurant, cafenea, bar, pizzerie, firmă de catering sau orice alt tip de business din industria HoReCa în ceea ce privește amenajarea bucătăriei.

Be Our Guest nu îți oferă doar o gamă foarte largă de piese de mobilier profesionale, de cea mai bună calitate, ci și soluții complete pentru orice problemă pe care o poți avea în privința amenajării.

De exemplu, dacă nu știi cum să-ți amenajezi bucătăria astfel încât să fie cât mai practică, dar și să dispună de suficient spațiu pentru a se putea evita cu succes eventualele accidente de lucru, atunci poți să apelezi la echipa de consultanți în vânzări de la magazinul Be Our Guest și să primești cele mai bune soluții.

În ceea ce privește bucătăriile din industria HoReCa nu este dificil doar să respecți fiecare regulă de amenajare, ci și s-o cunoști. Dar din fericire, nici nu trebuie să faci totul pe cont propriu! Be Our Guest are o istorie mai lungă de un deceniu pe piața uneltelor și accesoriilor profesionale pentru bucătărie, și astfel, indiferent de spațiul de care dispui sau de așteptările tale cu privire la zona de prepare și de gătire din restaurantul tău, cu ajutorul consultanților săi poți să pui la cale un plan de amenajare concret și eficient.

Legat de oferta de produse din portofoliul Be Our Guest putem spune că acest magazin online este extrem de selectiv și nu oferă clienților săi decât produse de top, cu garanție îndelungată, capabile să îndeplinească toate așteptările acestora.

Cei care au colaborat până în prezent cu magazinul Be Our Guest au for impresionați de calitatea și profesionalismul ieșit din comun care caracterizează pe fiecare membru din echipa acestuia.

Iar încă o veste bună pentru cei care aleg să cumpere de la Be Our Guest este faptul că relația ta fructuoasă cu acest magazin nu ia sfârșit odată cu achitarea produselor dorite, ci poate continua pe toată perioada de garanție a acestora.

Astfel, dacă întâmpini vreo problemă cu un aparat cumpărat de la Be Our Guest sau ai nevoie de informații suplimentare în legătură cu el, tot ce trebuie să faci este să trimiți un email la adresa: [email protected] și cineva din această echipă îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, tot în ajutorul antreprenorilor din industria HoReCa, mai ales pentru cei la început de drum, care nu dispun încă de un buget de investiție foarte generos, Be Our Gues colaborează cu diverse companii de finanțare pentru a putea oferi acestora metode de plată foarte avantajoase.

Dacă ai nevoie urgentă de un utilaj sau un accesoriu pentru bucătăria ta, apelează la Be Our Guest și cumpără în rate pentru ca afacerea ta să nu stea pe loc până strângi suficienți bani de investit, ci să evolueze rapid și s-o ia înaintea concurenței.

Și nu în ultimul, când vine vorba de Be Our Guest trebuie să menționăm și prețul produselor din portofoliu. Inițial, cu atât de multe servicii auxiliare, te-ai aștepta ca produsele Be Our Guest să fie mai scumpe decât alte produse similare de pe piață. Dar în realitate, ele au un raport calitate / preț excelent, astfel încât clienții magazinului să fie mereu în avantaj.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....