Ce caută cumpărătorul de apartament nou din Sibiu

Agenția Imobiliară Eurosib Imobiliare a realizat un profil al cumpărătorului de apartament nou din Sibiu.

Astfel, cumparatorii nu mai sunt influentati doar de pretul scazul al imobilelor, ci in principal de calitatea acestora. Cumparatorii se intereseaza si de alti factori , care devin de multe ori decisiv in alegerea imobilului pe care il vor cumpara:

– o prima tendinta este aceea de a cumpara imobile noi in Sibiu , in defavoare imobilelor vechi situate mai aproape de centrul orasului.

– cand viziteaza imobilele noi cumparatorii sunt interesati tot mai mult de ce garantii ofera dezvoltatorul. Garantii la predarea apartamentelor gasim in putine ansambluri rezidentiale din Sibiu, Magnolia Residence Sibiu, Belvedere Residence Sibiu, Roses Garden Selimbar, Cartierul Primaverii Selimbar. Este inclusa garantia instalatiilor electrice, sanitare, termice – 10 ani, iar lista poate continua si o gasiti pe site-urile ansamblurilor.

– foarte important pentru cumparatori a devenit si cartea de vizita a dezvoltatorului, daca are nume bun in oras, ce a mai construit, seriozitatea si calitatea constructiilor finalizate de acesta.

– transportul in comun conteaza foarte mult, constructiile noi sunt situate la periferia orasului si de aceea multe proiecte imobiliare nu au in apropiere statii de autobuz.

– recomandarea celor care au cumparat, s-au mutat in apartamentele contractate si sunt multumiti de apartamentul cumparat si predate la timp, calitatea finisajelor.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...