Ce branduri au magazine în noul Fashion House Pallady. Inaugurarea, în 25 martie

Pregătirile pentru deschiderea Fashion House Pallady au intrat în linie dreaptă, prima fază a proiectului fiind deja închiriată în proporție de peste 70%.

Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo Assn, lucrează în prezent la amenajarea magazinelor din noul Outlet Center.

Situat la ieșirea pe autostrada A2, Fashion House Pallady își va deschide porțile pe 25 martie și va găzdui zeci de branduri de top, care oferă reduceri zilnice de până la 70%.

Dezvoltat în urma unei investiții totale de peste 25 de milioane de euro, Fashion House Pallady are o suprafață de peste 12.000 mp și va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și aproximativ 300 de locuri de parcare.

Acesta este al șaptelea outlet dezvoltat de Fashion House Group în Europa Centrală și de Est și în Rusia, și al doilea deschis în capitală.

Primul este situat în Militari și funcționează din decembrie 2008.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...