Ce ansambluri rezidențiale noi găsești în zona Berceni-Metalurgiei

Arealul delimitat de Bulevardul Metalurgiei și strada Drumul Binelui, din cartierul Berceni, a devenit foarte atractiv pentru cei interesați de apartamente noi, mai ales după ce Serele Berceni se vor transforma în cel mai mare complex rezidențial din România, Metalurgiei Park.

Zona dispune de o infrastructură rutieră foarte bună, cu acces facil către centru sau alte zone ale orașului prin liniile RATB 125, 141, 220, 232, 312 și N105 și cu numeroase centre comerciale, precum Grand Arena Mall, Selgros și Centrul Comercial Arcade.

În zonă se găsesc numeroase cartiere rezidențiale, unele dintre acestea fiind ridicate cu ceva timp în urmă.

Unul dintre cele mai vechi ansambluri din zonă este Brown Residence Metalurgiei, aflat la intersecția cu strada Drumul Gilăului, foarte aproape de Grand Arena Mall. Brown Residence Metalurgiei oferă apartamente cu prețuri între 24.500 euro (pentru o garsonieră) și 63.000 euro, pentru un apartament de trei camere.

Mega Residence Metalurgiei, este situat la intersecția Bd. Metalurgiei cu strada Drumul Binelui. Mega Residence este compus din două blocuri și a fost vândut aproape integral. În total, în cadrul ansamblului sunt 102 apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere. Pe site-ul Mega Residence Metalurgiei mai sunt disponibile spre vânzare un apartament de două camere la 31.905 euro, trei garsoniere între 22.857 și 32.381 euro și un apartament de trei camere la 66.190 euro.

Un nou ansamblu rezidențial se ridică pe un teren din imediata vecinătate a Editurii Aramis, chiar în spatele stației RATB cu același nume, cu intrare directă din Bd. Metalurgiei.

Zona fostelor sere Berceni și adiacentă acestora este în plin proces de transformare. Astfel, pe strada Drumul Binelui, atât în dreapta cât și în stânga Bulevardului Metalugiei vor apărea o serie de ansambluri rezidențiale noi. Metalurgiei Park va fi construit în mai multe etape, în acest moment fiind în diverse stadii de execuție mai multe blocuri, în stânga Bd. Metalurgiei, între strada Drumul Binelui și strada Drumul Jilavei. Detalii despre proiectele imobiliare din complexul Metalurgiei Park și prețuri, găsiți aici.

Vis-a-vis de sere, sunt construite șase blocuri din ansamblul Vista Rezidențial, între strada Drumul Binelui și strada Drumul Poștalionului. Vista Rezidențial, un proiect construit de Delta ACM, dispune de 184 de apartamente, 218 locuri de parcare și aproape 3.000 mp de spații comerciale. Prețurile din complexul Vista Rezidențial încep de la 22.500 euro pentru o garsonieră, 32.500 peentru un apartament de două camere și 60.000 euro pentru trei camere. Puteți cerifica disponibilitatea apartamentelor pe site-ul dezvoltatorului Vista Rezidențial.

Tot între strada Drumul Binelui și strada Drumul Poștalionului, în apropiere de Vista Rezidențial, se află și complexul Family Residence. Sunt disponibile șase blocuri cu un regim de înălțime P+5 etaje. Detalii despre Family Residence, găsiți pe siteul dezvoltatorului.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...