CCC lansează magazinul online pe piața din România

  • CCC România anunță lansarea magazinului online, disponibil la www.ccc.eu/ro, începând cu data de 18 martie 2020.
  • Portalul oferă și livrare la domiciliu, gratuită, odată cu lansarea.

Joanna Jozwiak, General Manager CCC România, declară: „Suntem entuziasmați că am lansat canalul de vânzări online în România! Lansarea e-shop-ului CCC România este un pas important în strategia noastră de expansiune pe piața locală, deoarece ne dorim să fim tot mai pregătiți și deschiși către grupuri noi și dinamice de clienți. Prezența online ne va ajuta să construim o experiență de shopping plăcută și diversificată, care să întrunească așteptările actuale ale clienților. Continuăm să oferim un raport excelent calitate-preț și produse de cea mai bună calitate, atât în magazinele fizice, dar și online de acum înainte. Sistemul de vânzări omnichannel pus la dispoziție de CCC este capabil să transforme procesul de achiziție parcurs de clienți într-unul ușor, plăcut și atractiv.

CCC, depozit complet automatizat în Polonia

Având un depozit complet automatizat și un sistem de gestiune centralizată în Polonia, grupul CCC oferă servicii eficiente din punct de vedere logistic și operațional pe fiecare piață unde brandul este activ și astfel, compania poate depozita o gamă foarte mare de produse pentru clienții săi din toată Europa.

Pe site clienții găsesc o selecție de branduri prezente în portofoliul CCC. Magazinul online oferă încălțăminte, genți și accesorii pentru femei, bărbați, tineri și copii. Pe lângă colecțiile deja prezente și în magazinele staționare, magazinul online va avea diverse oferte în exclusivitate, de-a lungul anului. O secțiune de reduceri cu oferte speciale este deja disponibilă.

Printre avantajele noului site e-comm se numără și returul gratuit, fie direct în orice magazin CCC din țară, fie prin curier, în termen de 14 zile de la data recepționării coletului.

În același timp, site-ul permite diverse metode de plată: prin transfer bancar, cu cardul sau cash la livrare.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...