All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 26 mai | 2020

CCC deschide un nou magazin în Promenada Mall București

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Pe data de 19 Mai 2019 CCC deschide un magazin nou în București, în cadrul Promenada Mall. Astfel, grupul CCC ajunge la 64 de magazine deschise în țară.

Odată cu deschiderea din Promenada Mall, CCC numără 15 magazine în capitală. Planurile noastre urmăresc extinderea rețelei de magazine la nivel național, precum și creșterea business-ului într-un ritm susținut de la an la an. Ne dorim să dezvoltăm, să promovăm și să consolidăm brandul CCC în România pentru întreaga gamă de încălțăminte și accesorii, în așa fel încât să menținem un trend ascendent pe piața din România”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

- Publicitate -

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din Promenada, în perioada promoțională: 19 – 26 mai 2019.

Noul magazin din Promenada Mall ocupă o suprafață de aproximativ 700 m.p. și este amenajat într-un stil modern care respectă conceptul internațional al grupului CCC.

- Publicitate -

ULTIMELE

Bucureşti, cea mai dinamică piaţă logistică din regiune în ultimii 5 ani

Stocul spaţiilor industriale și logistice din București s-a dublat în intervalul 2015 – 2020, capitala României fiind cea mai dinamică piață din...