CCC deschide un magazin nou în Sighișoara

Pe data de 30 Martie 2019, CCC deschide un magazin nou în orașul Sighișoara, în cadrul noului centru comercial Sighișoara Retail Park. Astfel, grupul CCC ajunge la 63 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 30.000 m².

Pentru acest an, planurile CCC urmăresc extinderea rețelei de magazine în țară, menținând la un nivel ridicat standardele de calitate, diversitatea produselor și conceptul de amenajare.”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din Sighișoara, în perioada promoțională: 30 Martie – 7 Aprilie 2019.

Odată cu noua colecție de primăvară, brandul CCC continuă comunicarea adresată tinerilor prin campania „Youngsters”.

Încă din februarie, în toate magazinele CCC sunt prezente la raft noile produse din gama sport. Pe lângă propriul brand, Sprandi, un loc special în colecția CCC este ocupat de modelele Adidas, Puma, Reebok și Skechers, care completează oferta standard din magazine cu o selecție din cele mai cunoscute branduri sport.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...